Skip to main content

i hate it... when this feeling come

Ya Allah..
bosannya aku arini..
nak tgk tv pun takdak citer nak tengok..
nak kuar..
hmm..

toksah mimpilah...
twin pulak.. bila dah ada dok melayan..
dok buat perangai macam2..
adehhh bertambah pening aku..

nak baring tak kena..
nak tido..
panas sangat..

nak layan dvd..
takdak citer menarik..
nak buat satu apa pun takdak yang menarik..
nak layan Internet..
dah bosan..

nak main ngan twin..
aku takdak mood..
nak baca mags..
kat sini hanya ada Wanita n Anjung Seri..

sekarang aku dah pening kepala pulak..
sebabnya..
aku letih..
tapi nak tido tak boleh..
aku penat..
tapi nak rehat..
tak tau dah nak duduk macam mana..
nak rehat...
tapi panas sangat...
nak rehat..
tapi kejap2 dengar si adik n kakak dok merengek itu ini..

sebab tu lah kekadang aku prefer duduk di rumah jer...
walaupun bosan..
tapi aku tahu bila twin takdak sapa nak layan..
dorang boleh well behave..
at least they know what to do..
they wont fight each other sangat..

walaupun duduk di umah Arau tuh pun bosan..
tapi aku tahu jer pe nak buat...
at least yang aku boleh buat adalah rearranging something...

hmm..
ni apahal la pulak dengan aku nih kan...
itu tak kena... ini tak kena...

TOLONG APA YANG BOLEH BUAT AKU TIDAK BOSAN...

Comments

  1. dah tak sng ddk dah skang nie..buat aper at BODOH jea la iena hheheheheeh
    kuar la jln2

    ReplyDelete
  2. Ena.. ikutkan hati mmg nak kuar je..
    tapi orang takmau bawak pi kuar..
    nak buat camner..

    hmm buat bodoh jer lah senang kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…