Skip to main content

i hate it... when this feeling come

Ya Allah..
bosannya aku arini..
nak tgk tv pun takdak citer nak tengok..
nak kuar..
hmm..

toksah mimpilah...
twin pulak.. bila dah ada dok melayan..
dok buat perangai macam2..
adehhh bertambah pening aku..

nak baring tak kena..
nak tido..
panas sangat..

nak layan dvd..
takdak citer menarik..
nak buat satu apa pun takdak yang menarik..
nak layan Internet..
dah bosan..

nak main ngan twin..
aku takdak mood..
nak baca mags..
kat sini hanya ada Wanita n Anjung Seri..

sekarang aku dah pening kepala pulak..
sebabnya..
aku letih..
tapi nak tido tak boleh..
aku penat..
tapi nak rehat..
tak tau dah nak duduk macam mana..
nak rehat...
tapi panas sangat...
nak rehat..
tapi kejap2 dengar si adik n kakak dok merengek itu ini..

sebab tu lah kekadang aku prefer duduk di rumah jer...
walaupun bosan..
tapi aku tahu bila twin takdak sapa nak layan..
dorang boleh well behave..
at least they know what to do..
they wont fight each other sangat..

walaupun duduk di umah Arau tuh pun bosan..
tapi aku tahu jer pe nak buat...
at least yang aku boleh buat adalah rearranging something...

hmm..
ni apahal la pulak dengan aku nih kan...
itu tak kena... ini tak kena...

TOLONG APA YANG BOLEH BUAT AKU TIDAK BOSAN...

Comments

  1. dah tak sng ddk dah skang nie..buat aper at BODOH jea la iena hheheheheeh
    kuar la jln2

    ReplyDelete
  2. Ena.. ikutkan hati mmg nak kuar je..
    tapi orang takmau bawak pi kuar..
    nak buat camner..

    hmm buat bodoh jer lah senang kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…