Skip to main content

kedai baby best di Kulim..


alamak aku lupa pulak namanya..
tapi mmg best kedai baby nih..
adik aku pun siap dengan gumbira
tiap kali balik kulim..
harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..

pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul..
hehe..

lepas je balik dari JJ..
kami singgah ke sini..
sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers..
aku mmg nekad nak beli jugak..
yelah aku dah masuk 34 week..
sakit2 di bawah perut mmg dah terasa..
walaupun the real contraction belum terasa..
yeke..


so before that..
kami ke Farmasi Mega Kulim..
ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim..
alkisah..
sejak dari kecik..
anak2 aku kalau sakit demam batu semua..
ubatnya harus dibeli di situ..
so 
beli ubat tuk Nisa...
then terus ke kedai baby itu..

masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn
(apa punya soalan daaa....)
haruslah ada kan...
terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai..
terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..


reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih..
murah kot kan..
takpelah..

aku cuma amik satu pack jer..
sebab persediaan tuk bag baby..
nanti kalau betul2 serasi..
senang je..
seminggu pertama tuh aku akan stay di kulim tuk pantang..
so senang le nak suruh Hn gi beli..
dia pun dah tahu kedai mana nak pegi n borong all the diapers n what so ever..

sebab barang dalam kedai tuh sentiasa penuh..
be it barang baby ker, barang tuk bebudak ker, even for mums..
aku ada ternampak nursing bras banyak brand jugak di situ..
hehe..
kalau tahu aku gi shopping kat situ jer..
haha..

eh ada kan nama kedai tuh kat gambar tuh..
Windsome Baby

pastu sebelum aku kuar..
tokey kedai tuh tanya.. ada minum susu Anmum tak..
aku bagitau lah minum..
then dia suruh aku daftar member..
isi jer borang..
terus dapat 4 trial pack of susu Anmum..

hehe..
kebetulan pulak aku pun terlupa nak bawak susu balik kulim..
malam tuh try minum yang coklat...
sedap pulak dah..

Comments

  1. ena dulu blh minum susu anmum perisa asli jea yg perisa choc ena tak blh msk..muntah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.