Skip to main content

materials prepared.....


baru lepas siapkan bahan2 tuk kelas SBT esok..
kalau ikutkan Hn dah tak bagi aku gi extra class lagi..
dia suh aku duduk umah...

n then cover balik after confinement n cuti nanti...
adehhhh...
itu yang tak larat tuh...

yelah...
masa tuh nanti dah ada baby kecik maaa...t
takkan aku taknak balik awal n spend my time wif my baby kan...

lagi pulak aku dah plan tuk breastfeed my baby..


so selagi termampu aku akan buat jugak kelas SBT...
cumanya kalau ikut jadual sebenar on thursday evening..
idakler mampu aku nak tunggu sampai kul 4 kelas sbt ari khamis..
so aku cover balik ari sabtu..


so far kelas 5b punya sbt.. berjalan lancar...
aku cuma ada problem dengan kelas 4b,...
aku tak ngajar dorang...
so prestasi dorang sangatler mendukacitakan..
aku pun cam dah pening nak buat kelas ngan dorang..

dahler banyak kelas dorang aku miss..
so mmg kena cover banyak ler..

so hopefully esok semuanya berjalan lancar...

Comments

  1. jgn bg tekanan sgt kat diri tu..cian bby dlm perut tu..

    mlm td tgk berita pun terkejut tgk..kes pertama selsema babi (hehehehe nak jgk guna istilah babi kan..ialah lg sng nak sebut)..harap bdk tu selamat la kan..

    biasala time pregnant nie semuanyer tak suker..ader jea benda yg buat kita jd emo..

    ena dh kira iena akan bersakin dlm bulan 8 erk..maknernya iena akan berpantang time umat islam berpuasa ngan raya..heheheh tk dpt la nak mkn rendang n ketupat erk..

    ReplyDelete
  2. eh Ena..
    pe pulak bulan 8 bersalinnya...

    bulan 6 nih dah nak bersalin ler yang...
    hehe...
    ni dah masuk 36 minggu dah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…