Skip to main content

materials prepared.....


baru lepas siapkan bahan2 tuk kelas SBT esok..
kalau ikutkan Hn dah tak bagi aku gi extra class lagi..
dia suh aku duduk umah...

n then cover balik after confinement n cuti nanti...
adehhhh...
itu yang tak larat tuh...

yelah...
masa tuh nanti dah ada baby kecik maaa...t
takkan aku taknak balik awal n spend my time wif my baby kan...

lagi pulak aku dah plan tuk breastfeed my baby..


so selagi termampu aku akan buat jugak kelas SBT...
cumanya kalau ikut jadual sebenar on thursday evening..
idakler mampu aku nak tunggu sampai kul 4 kelas sbt ari khamis..
so aku cover balik ari sabtu..


so far kelas 5b punya sbt.. berjalan lancar...
aku cuma ada problem dengan kelas 4b,...
aku tak ngajar dorang...
so prestasi dorang sangatler mendukacitakan..
aku pun cam dah pening nak buat kelas ngan dorang..

dahler banyak kelas dorang aku miss..
so mmg kena cover banyak ler..

so hopefully esok semuanya berjalan lancar...

Comments

  1. jgn bg tekanan sgt kat diri tu..cian bby dlm perut tu..

    mlm td tgk berita pun terkejut tgk..kes pertama selsema babi (hehehehe nak jgk guna istilah babi kan..ialah lg sng nak sebut)..harap bdk tu selamat la kan..

    biasala time pregnant nie semuanyer tak suker..ader jea benda yg buat kita jd emo..

    ena dh kira iena akan bersakin dlm bulan 8 erk..maknernya iena akan berpantang time umat islam berpuasa ngan raya..heheheh tk dpt la nak mkn rendang n ketupat erk..

    ReplyDelete
  2. eh Ena..
    pe pulak bulan 8 bersalinnya...

    bulan 6 nih dah nak bersalin ler yang...
    hehe...
    ni dah masuk 36 minggu dah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...