Skip to main content

May is a giveaway month...


okeh..
i was surfing here n there..
then i found this blog..



adeh..
cantik kan bag2 di situ..
untungnya ada kemahiran menjahit..
boleh hasilkan bag secantik itu..

for sure dah tak pening2 nak beli bag lagi..
beli kain jer then boleh buat sendiri..



aku mmg pantang tgk bag2 yg ala2 besar nih..


senang boleh letak segala macam benda..
dah..
















May is a giveaway month kot kan..
the owner is kindly giving away this beautiful tote..


aku harap aku ada peluang tuk memilikinya..


okeh sapa yang setuju dengan aku..
bag2 ini sangat comel dah cantik kan..

so korang...
yang suka bag..
jom gi ke blog ini...
korang musti jatuh cinta..

Comments

  1. meh kite reramai meriahkan giveaway tuh :)

    ReplyDelete
  2. jom ramaikan majlis...
    ish bulan nih...
    ramai kan buat giveaway...

    bertuah ler kalau dapat satu

    ReplyDelete
  3. dah tgk mmg cantik2

    mcm ena yg dah ader bby mmg cari beg yg besar jea..sng nak sumbat segala brg ena ngan brg umairah sekali hehehehe

    beg ena dah mcm tong sampah pun iya gak..mcm2 ader hehehehe

    ReplyDelete
  4. haha...
    standard ler tuh ena...
    kalau dah bag besar..

    mmg segala benda nak sumbat selagi muat..
    tapi mmg best kan beg besar2 nih...
    senang..
    tak payah nak bawak 2-3 bag sekali pi mana2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata