Skip to main content

May is a giveaway month...


okeh..
i was surfing here n there..
then i found this blog..



adeh..
cantik kan bag2 di situ..
untungnya ada kemahiran menjahit..
boleh hasilkan bag secantik itu..

for sure dah tak pening2 nak beli bag lagi..
beli kain jer then boleh buat sendiri..



aku mmg pantang tgk bag2 yg ala2 besar nih..


senang boleh letak segala macam benda..
dah..
















May is a giveaway month kot kan..
the owner is kindly giving away this beautiful tote..


aku harap aku ada peluang tuk memilikinya..


okeh sapa yang setuju dengan aku..
bag2 ini sangat comel dah cantik kan..

so korang...
yang suka bag..
jom gi ke blog ini...
korang musti jatuh cinta..

Comments

  1. meh kite reramai meriahkan giveaway tuh :)

    ReplyDelete
  2. jom ramaikan majlis...
    ish bulan nih...
    ramai kan buat giveaway...

    bertuah ler kalau dapat satu

    ReplyDelete
  3. dah tgk mmg cantik2

    mcm ena yg dah ader bby mmg cari beg yg besar jea..sng nak sumbat segala brg ena ngan brg umairah sekali hehehehe

    beg ena dah mcm tong sampah pun iya gak..mcm2 ader hehehehe

    ReplyDelete
  4. haha...
    standard ler tuh ena...
    kalau dah bag besar..

    mmg segala benda nak sumbat selagi muat..
    tapi mmg best kan beg besar2 nih...
    senang..
    tak payah nak bawak 2-3 bag sekali pi mana2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..