Skip to main content

meeting... cian kat orang tuh

i attended a meeting just now..
regarding the need to conduct an informal oral session with the pupils at school...

well this was supposed to be done like ages ago...
but dunno what's the problem...

Perlis is one the state that could not present any reports on this matter for 2008..
sungguh mendukacitakan...


so tahun nih..
mmg dorang kira pulun sakanler...
taklimat sana sini...
dan tadi mesyuarat merangkap taklimat tuk Ketua Pentaksir Sek buat kali ke 2...

adeh...
aku tak tahulah kat mana silapnya...
the meeting was 'mendukacitakan'
adakah penyampai maklumatnyat tidak bagus menyampaikan maklumat...
or isit the teachers do behave like what just happen just now...
in let say all the meetings...

honestly...
sepanjang tahun lepas aku idakler involve in any meeting..
yang melibatkan semua sek di Perlis...
yeahhh... aku kan budak baru di sekolah...
so most of the meeting.. they would sent the senior teacher...


but this time around...
i've been attending meeting and close discussion with some of the English teachers....
i've met like most of senior teachers and only a few newcomers...
how do i know they are newcomers...

sebab dorang pun cam tak ketahuan punca cam aku kot...
haha...

tapi serious...
aku rasa meeting tadi sungguh tidak mendatangkan apa2...
cian aku tengok the speaker..
struggle siot... nak dapatkan attention dari all the teachers...
dah sampai siap ugut 'wait until the JPN come to your school ye teachers'
tu pun semua cam buat tak heran jer..

cian aku tengok..
semua cam tak tumpu pun perhatian dekat dia...

hmmm...
ntahler tak tau kenapa kan...
aku cuma harap...
dari apa yang aku dapat tadi..
aku dapat jalankan tugas aku sebaik mungkin di sekolah nanti...




Comments

  1. nak org bg tumpuan bila kita bercakap bkn kerja sng..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…