Skip to main content

pada hari ini...


okeh..
harini dalam bilik jer aku duduk...
kuar duduk di living room pun kejap2 je...
sebab panas...

dah tuh..
ari nak ujan...
tu pasal panas lain macam jer...

sepatutnya arini kena gi Mahsuri..
tapi Hn cakap esok lah gi...
lagipun esok cuti...

n harini dia nak gi tengok game rugby..


walaupun budak dia dah kalah...
tapi nak gi tengok team lain yang layak masuk final..

aku tak kisahler...
twin pun dah baik demamnya...



skrg dalam proses recovery... n masih dipantau...
dah boleh main dengan gumbira rasa di hati... 
so aku rasa dia dah sihat le tuh...
kalau tak asyik melanding jer atas sofa tuh...

pasal confinement set tuh aku masih belum decide...
hmmm..

baby tomey tengah gerak2 dalam perut...



aku rasa dia pun dah bosan kat umah..
so semakin sakan dia bersukan sekarang..
hehe...

muscle cramp terutama dekat bahagian perut n pinggang... 
dah tak boleh nak elak dah...

cuma sekarang aku sedang memikirkan camnelah nanti
rasanya sakit nak bersalin...
camner lah rasa contraction nanti...
so far aku boleh tahan lagi sakit2 nih...

kita tengok jelah nanti camner...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...