Skip to main content

sapa tak penah guna.. angkat tangan..

korang.. ni sebenarnya entry lama.. aku saja nak try buat sticky mode..
so korang baca entry baru kat bawah ye..

hehe
proses nak try n error

sapa kat sini tak penah guna produk Johnson n Johnson..
sila angkat kaki....
haha...
ada ker..

kalau ada..
perrghhh cayalah nooo...

sebab aku mmg antara yang menggunakan JJ punya produk..
be it..
bedak ker, lotion ker, baby bath n oso baby shampoo..

mmg penah guna...
dan ada yang masih guna sampai sekarang..
the reason why aku suka produk JJ nih..
sebab smell dia, sebab aku yakin dengan Q produknya..




ni antara yang ada dalam bag aku..
mmg tetiap hari aku akan sapu..
selalunya kat tangan jelah..
kat kaki jarang2..
sebab sekarang nak tunduk n sapu..
boleh penat dibuatnya..

aku paling suka bau dia..
sweet sangat..
sapa yang pakai musti setuju kan..

selain tuh..
aku jugak guna baby bath head to toe tuk twin..
terutama sekali masa dorang masih kecik..
sebabnya aku yakin ianya tidak memedihkan mata..
cam iklan tuh..
'tak pedihkan mata'

aku try jugak..
sebelum bagi twin pakai..
mmg tak pedih..
so kira betul lah kan..

utk my newborn baby pun..
aku beli jugak bebarang dari JJ..
cam tadi sempat rembat baby lotion, baby oil dari JJ..
aku nak upload gambar tapi tak leh..
sebab aku dok guna laptop mama aku..

tak jumpa carik bluetoothnya..
so kesimpulannya di sini..

kalau korang nak produk yang diyakini dan berbau harum..
silalah guna produk Johnson n Johnson..
aku yakin..
dengan kualiti produknya dan aku yakin korang pun musti
suka dengan produk nih..

sesuai tuk semua..
bukan sahaja baby kecik tapi sampai jadi bapak budak or mak budak..
or even tok nenek pun boleh pakai..

untuk pengetahuan korang..
produk nih dah mencecah 50thn tau usianya..
cayalah..


Comments

  1. Saya pengguna setia JJ!!!

    1) Baby oil ~ make up remover
    2) Baby wipes ~ spare dalam kereta senang terus wipe makeup bila dah malas2. Kdg2 buat wipe tangan
    3)Baby Milk Bath ~ konon nak putih la heheh
    4) Baby Milk lotion
    5) Baby powder ~ dari sekolah sam[pai skrg pakai kat muka. In fact lagi suka tempek baby powder dr tempek compact powder sebab naik jerawat

    ReplyDelete
  2. produk ni wangi dan lembut je kan.. tp tu la, agak mahal.. huhu..

    ReplyDelete
  3. ena guna utk umairah mmg JJ ngan sebamed..mmg sesuai utk umairah..ena pun pki lotion dia..bau mmg best la..lembut jea

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...