Skip to main content

sapa tak penah guna.. angkat tangan..

korang.. ni sebenarnya entry lama.. aku saja nak try buat sticky mode..
so korang baca entry baru kat bawah ye..

hehe
proses nak try n error

sapa kat sini tak penah guna produk Johnson n Johnson..
sila angkat kaki....
haha...
ada ker..

kalau ada..
perrghhh cayalah nooo...

sebab aku mmg antara yang menggunakan JJ punya produk..
be it..
bedak ker, lotion ker, baby bath n oso baby shampoo..

mmg penah guna...
dan ada yang masih guna sampai sekarang..
the reason why aku suka produk JJ nih..
sebab smell dia, sebab aku yakin dengan Q produknya..




ni antara yang ada dalam bag aku..
mmg tetiap hari aku akan sapu..
selalunya kat tangan jelah..
kat kaki jarang2..
sebab sekarang nak tunduk n sapu..
boleh penat dibuatnya..

aku paling suka bau dia..
sweet sangat..
sapa yang pakai musti setuju kan..

selain tuh..
aku jugak guna baby bath head to toe tuk twin..
terutama sekali masa dorang masih kecik..
sebabnya aku yakin ianya tidak memedihkan mata..
cam iklan tuh..
'tak pedihkan mata'

aku try jugak..
sebelum bagi twin pakai..
mmg tak pedih..
so kira betul lah kan..

utk my newborn baby pun..
aku beli jugak bebarang dari JJ..
cam tadi sempat rembat baby lotion, baby oil dari JJ..
aku nak upload gambar tapi tak leh..
sebab aku dok guna laptop mama aku..

tak jumpa carik bluetoothnya..
so kesimpulannya di sini..

kalau korang nak produk yang diyakini dan berbau harum..
silalah guna produk Johnson n Johnson..
aku yakin..
dengan kualiti produknya dan aku yakin korang pun musti
suka dengan produk nih..

sesuai tuk semua..
bukan sahaja baby kecik tapi sampai jadi bapak budak or mak budak..
or even tok nenek pun boleh pakai..

untuk pengetahuan korang..
produk nih dah mencecah 50thn tau usianya..
cayalah..


Comments

  1. Saya pengguna setia JJ!!!

    1) Baby oil ~ make up remover
    2) Baby wipes ~ spare dalam kereta senang terus wipe makeup bila dah malas2. Kdg2 buat wipe tangan
    3)Baby Milk Bath ~ konon nak putih la heheh
    4) Baby Milk lotion
    5) Baby powder ~ dari sekolah sam[pai skrg pakai kat muka. In fact lagi suka tempek baby powder dr tempek compact powder sebab naik jerawat

    ReplyDelete
  2. produk ni wangi dan lembut je kan.. tp tu la, agak mahal.. huhu..

    ReplyDelete
  3. ena guna utk umairah mmg JJ ngan sebamed..mmg sesuai utk umairah..ena pun pki lotion dia..bau mmg best la..lembut jea

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…