Skip to main content

TERIMA KASIH CIKGU


memandangkan arini Hari Guru...
so aku nak amik kesempatan yang ada nih utk mengucapkan...



SELAMAT HARI GURU



buat semua yang bergelar guru..
kalau aku nak senarai kat sini mau panjang berjela kan..

yolah..
mana nama cikgu sekolah yang ngajar aku lagi..
cikgu universiti yang ajar aku...
cikgu maktab yang ajar aku..

cikgu2 aku masa di tempat kerja dulu
masa kerja dekat AIM Ipoh dulu..
pastu masa kerja dekat KPTM AS dulu..

pastu cikgu2 di SKPP waktu aku buat praktikal dulu..
cikgu2 di sekolah pe tah masa aku buat 'apa ek' ala 2 minggu di sekolah dulu..
pastu cikgu2 SKSB di Sungkai, Perak...
waktu aku first posting dulu...

dan cikgu2 di SKTT 
tempat aku ngajar sekarang...
bagi aku walaupun aku jugak bergelar cikgu..
tapi mereka semua adalah guru aku..
kerana setiap masa aku belajar..
kalau bukan secara formal.. secara informal pun dapat jugak ilmu kan..

so 
aku hanya nak mendoakan agar semua yang bergelar guru..
walaupun kamu bukan cikgu..
tapi ilmu yang disampaikan insyaallah akan dimanfaatkan...
ilmu yang dicurahkan pasti akan digunakan sebaik mungkin...

aku sayang semua guru aku...

TERIMA KASIH CIKGU..


Comments

  1. hepi teachers day cikgu ina..swoy lambat skit..dah lama cr blog ina,tukar blog baru ka? semalam pi pizza dlm kul 2.30 ptg kot..maybe ina gi malam

    ReplyDelete
  2. owh lily gi petang ker...
    sebab tengok lily tulis malam..
    tu ingat ke gi malam..

    iena gi malam dekat kul 9 dah masa tuh..
    teringin nak makan pizza

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...