Skip to main content

apa akan jadi pada hari ESOK..


kalau ikutkan perancangan awal..
esok tuk kenduri cukur rambut nak buat marhaban sekali..
kiranya rambut afi akan dipotong oleh orang2 marhaban tu lah..


tapi nak dijadikan cerita..
harini baru dapat tahu yang tekong aka ketua kumpulan marhaban tuh..
la ni dok kat Kolumpo...
hmm
so acara marhaban tak jadi nak buat..


tapi tetap akan cukur rambut afi esok...
sebab abah dah amik caterer tuk makan...
kiranya esok majlis lebih singkat lah..
cuma nak buat tahlil sikit..
then cukur rambut afi..

so arini last ler afi berambut (buat sementara waktu nih)..
mulai esok tengah hari kot...
dah botak (mungkin) kepala anak mama..



owh ye..
my SIL aka Pn Diana and her family and oso my Mak Su...
telah selamat sampai kul 430 pagi (kalau tak silap aku) tadi dari KL
Hn akan sampai malam nanti n
my sister yang kat KL pun akan sampai malam ni jugak..
esok ramailah sekejap kat umah nih...

yelah adik2 aku semua ada..
tapi esok malam musti dah sunyi..
sebab semua dah balik ke tempat masing2...
adehhh cam sedih lak..

Hn pun akan angkut twin balik esok..
alahai sunyi le aku pasnih...
musti aku akan rindu gila kat twin..
huhu..
(adeh tetiba rasa cam nak nangis pulak dah)


tapi maybe dalam 2 minggu je lagi aku stay sini
pastu mama ada kursus di Langkawi..
so aku ingat aku nak balik sanalah...
maid mak aku pun dengar ceritanya nak balik dalam 20hb nih..
aku tak pasti pulak balik terus atau akan datang semula ke sini...

papepun..
semoga esok semuanya berjalan lancar...

hehe.. aku dah suruh adik aku yang ada kamera dslr tuh amik gambar sepanjang
aktiviti esok..
nantikan ler hasilnya...
haha..


Azlina Majid

Comments

  1. next post afi dah takder rambut la kan..mesti dh lain kan muka afi nnti

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata