Skip to main content

apa akan jadi pada hari ESOK..


kalau ikutkan perancangan awal..
esok tuk kenduri cukur rambut nak buat marhaban sekali..
kiranya rambut afi akan dipotong oleh orang2 marhaban tu lah..


tapi nak dijadikan cerita..
harini baru dapat tahu yang tekong aka ketua kumpulan marhaban tuh..
la ni dok kat Kolumpo...
hmm
so acara marhaban tak jadi nak buat..


tapi tetap akan cukur rambut afi esok...
sebab abah dah amik caterer tuk makan...
kiranya esok majlis lebih singkat lah..
cuma nak buat tahlil sikit..
then cukur rambut afi..

so arini last ler afi berambut (buat sementara waktu nih)..
mulai esok tengah hari kot...
dah botak (mungkin) kepala anak mama..



owh ye..
my SIL aka Pn Diana and her family and oso my Mak Su...
telah selamat sampai kul 430 pagi (kalau tak silap aku) tadi dari KL
Hn akan sampai malam nanti n
my sister yang kat KL pun akan sampai malam ni jugak..
esok ramailah sekejap kat umah nih...

yelah adik2 aku semua ada..
tapi esok malam musti dah sunyi..
sebab semua dah balik ke tempat masing2...
adehhh cam sedih lak..

Hn pun akan angkut twin balik esok..
alahai sunyi le aku pasnih...
musti aku akan rindu gila kat twin..
huhu..
(adeh tetiba rasa cam nak nangis pulak dah)


tapi maybe dalam 2 minggu je lagi aku stay sini
pastu mama ada kursus di Langkawi..
so aku ingat aku nak balik sanalah...
maid mak aku pun dengar ceritanya nak balik dalam 20hb nih..
aku tak pasti pulak balik terus atau akan datang semula ke sini...

papepun..
semoga esok semuanya berjalan lancar...

hehe.. aku dah suruh adik aku yang ada kamera dslr tuh amik gambar sepanjang
aktiviti esok..
nantikan ler hasilnya...
haha..


Azlina Majid

Comments

  1. next post afi dah takder rambut la kan..mesti dh lain kan muka afi nnti

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...