Skip to main content

apa akan jadi pada hari ESOK..


kalau ikutkan perancangan awal..
esok tuk kenduri cukur rambut nak buat marhaban sekali..
kiranya rambut afi akan dipotong oleh orang2 marhaban tu lah..


tapi nak dijadikan cerita..
harini baru dapat tahu yang tekong aka ketua kumpulan marhaban tuh..
la ni dok kat Kolumpo...
hmm
so acara marhaban tak jadi nak buat..


tapi tetap akan cukur rambut afi esok...
sebab abah dah amik caterer tuk makan...
kiranya esok majlis lebih singkat lah..
cuma nak buat tahlil sikit..
then cukur rambut afi..

so arini last ler afi berambut (buat sementara waktu nih)..
mulai esok tengah hari kot...
dah botak (mungkin) kepala anak mama..



owh ye..
my SIL aka Pn Diana and her family and oso my Mak Su...
telah selamat sampai kul 430 pagi (kalau tak silap aku) tadi dari KL
Hn akan sampai malam nanti n
my sister yang kat KL pun akan sampai malam ni jugak..
esok ramailah sekejap kat umah nih...

yelah adik2 aku semua ada..
tapi esok malam musti dah sunyi..
sebab semua dah balik ke tempat masing2...
adehhh cam sedih lak..

Hn pun akan angkut twin balik esok..
alahai sunyi le aku pasnih...
musti aku akan rindu gila kat twin..
huhu..
(adeh tetiba rasa cam nak nangis pulak dah)


tapi maybe dalam 2 minggu je lagi aku stay sini
pastu mama ada kursus di Langkawi..
so aku ingat aku nak balik sanalah...
maid mak aku pun dengar ceritanya nak balik dalam 20hb nih..
aku tak pasti pulak balik terus atau akan datang semula ke sini...

papepun..
semoga esok semuanya berjalan lancar...

hehe.. aku dah suruh adik aku yang ada kamera dslr tuh amik gambar sepanjang
aktiviti esok..
nantikan ler hasilnya...
haha..


Azlina Majid

Comments

  1. next post afi dah takder rambut la kan..mesti dh lain kan muka afi nnti

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..