Skip to main content

dah abis checkup... buat pa pulak




pas dah selesai urusan Afi..
hehe..
we did our groceries here...



haha..
jauh sungguh nooo..
amboiii tak padan dengan dalam pantang..
huhu..
pe boleh buat..
dah kaki berjalan..


so we left the twin at the playground..
(mmg dorang suka ditinggalkan di tmpt main nih)
insyaallah so far selamat ler anak2 ditinggalkan di situ..
so first aku n Hn bawak Afi gi tukar diaper dia dulu..

then..
baru bawak dia masuk di shopping2..
tapi tak boleh lama2.. sebab nanti takut balik lewat petang..
yang bestnya..
ada Baby Promotion dekat situ...
tangkap baju n suar Afi 2-3 lai, then contatiner tuk susu (for jalan2)
Huggies Newborn, more botol susu (cewah.. hajat hati nak perah ler kan)
n other things too.. (termasuk ler benda makan n minum)



around 530pm.. kami cargasssss balik..



aku ngan Nisa..
dia nak sangat duduk ngan Afi..
so terpaksalah aku dukung Afi..
wpun sebenarnya dah siap bawak tilam dia supaya..
dia boleh tido kat seat tuh..

nak buat camner..
kakak dia sayangkan dia..
hehe..


kakak Yana pulak..
dah pengsan tertido kat seat belakang..
huhu bukan ada seat pun sebab dah diturunkan seat tuh sebab
nak letak barang n Afi's stroller
sian kakak Yana.. tido kat tempat sempit jer..
tapi pandai dia arrange herself to fit the space


Azlina Majid

Comments

  1. soppin' adalah terapi t'baik dr ladang! he3..

    ReplyDelete
  2. areleez.. haha..
    betul tuh..
    bila dapat shopping..

    sakit pun tetiba ilang..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…