Skip to main content

i felt like crying seeing these...


these are pictures taken from my SIL blog
thanks dear for these lovely pictures..
sempat tuh edit2 bagi cantik..

hehe..
i love all and cant wait for more..


ala tomeynya dia... hehe.
binatang tuh pun comel...
adakah itu bees..
sebab ia sunggu cute

masa nih Afi Arrayyan dah botak..
betul cakap Nurul..waktu nih mmg baik betul..
tak de pun nak nangis2.. cam tido jer..
cuma dia tersentap kejap...
then bagi susu (botol lah kan)
ok jer.. sampai ler kesudahan proses cukur rambut..
siap mandi then pakai baju semula...
pastu sambung tido balik..

hehe... berbaju merah.. adeh cam sesuai jer ngan Afi..
tengok tuh... tido kan.. kejap jer buka mata..
tengok keadaan sekeliling..
apa benda nak jadi...
(thanks to my dear Nurul.. edit cantik2 lagi gambar nih)
wpun pada hari kejadiaan sian dia.. tak bangun..
sebab demam n sakit tekak plus batuk..
hehe... kena jaga kesihatan dek.. 
kamu tu mengandung...

ala tenangnya wajah anak kecil nih..
mudah2an terus mudah mama menjaga dan membesarkan Afi..

Azlina Majid

Comments

  1. comelnyerrrrrrrrrrr baby Afi tak sabar nak jumpe :)

    ReplyDelete
  2. wah leeds nanti buat kunjungan tgk baby afi yer .. dear sil hope u loike it .. x reti nk edit gempak2 .. hy yg biasa2 jer nieh .. hadiah tuk baby afi & mummynya .. nanti leh print & framekan mmg time kenduri tue flat giler x larat bgn .. asyik bgn mkn tido jer ..he..he.. segan lakss ;-)

    ReplyDelete
  3. leed.... hehe.. nanti bila iena dah balik ke arau.. akan dimaklumkan supaya leh ler buat kunjungan menjengok si Afi..

    Nurul.. adeh ni nak kena suruh nurul buat banyak lagi nih.. huhu... sebab kak iena tak boleh buat wondershare tuh... hehe.. uuu hadiah tuk kami yer... thanks... we loike it so much

    ReplyDelete
  4. alah geramnyer tengok baby..kuat nyusu ek???

    ReplyDelete
  5. zaila...
    kuat jugak dia menyusi...
    kekadang setiap sejam.. kdg2 2 jam sekali...
    tapi tulah..
    dia pun kuat jugak luahkan balik apa yang dia minum

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata