Skip to main content

i felt like crying seeing these...


these are pictures taken from my SIL blog
thanks dear for these lovely pictures..
sempat tuh edit2 bagi cantik..

hehe..
i love all and cant wait for more..


ala tomeynya dia... hehe.
binatang tuh pun comel...
adakah itu bees..
sebab ia sunggu cute

masa nih Afi Arrayyan dah botak..
betul cakap Nurul..waktu nih mmg baik betul..
tak de pun nak nangis2.. cam tido jer..
cuma dia tersentap kejap...
then bagi susu (botol lah kan)
ok jer.. sampai ler kesudahan proses cukur rambut..
siap mandi then pakai baju semula...
pastu sambung tido balik..

hehe... berbaju merah.. adeh cam sesuai jer ngan Afi..
tengok tuh... tido kan.. kejap jer buka mata..
tengok keadaan sekeliling..
apa benda nak jadi...
(thanks to my dear Nurul.. edit cantik2 lagi gambar nih)
wpun pada hari kejadiaan sian dia.. tak bangun..
sebab demam n sakit tekak plus batuk..
hehe... kena jaga kesihatan dek.. 
kamu tu mengandung...

ala tenangnya wajah anak kecil nih..
mudah2an terus mudah mama menjaga dan membesarkan Afi..

Azlina Majid

Comments

  1. comelnyerrrrrrrrrrr baby Afi tak sabar nak jumpe :)

    ReplyDelete
  2. wah leeds nanti buat kunjungan tgk baby afi yer .. dear sil hope u loike it .. x reti nk edit gempak2 .. hy yg biasa2 jer nieh .. hadiah tuk baby afi & mummynya .. nanti leh print & framekan mmg time kenduri tue flat giler x larat bgn .. asyik bgn mkn tido jer ..he..he.. segan lakss ;-)

    ReplyDelete
  3. leed.... hehe.. nanti bila iena dah balik ke arau.. akan dimaklumkan supaya leh ler buat kunjungan menjengok si Afi..

    Nurul.. adeh ni nak kena suruh nurul buat banyak lagi nih.. huhu... sebab kak iena tak boleh buat wondershare tuh... hehe.. uuu hadiah tuk kami yer... thanks... we loike it so much

    ReplyDelete
  4. alah geramnyer tengok baby..kuat nyusu ek???

    ReplyDelete
  5. zaila...
    kuat jugak dia menyusi...
    kekadang setiap sejam.. kdg2 2 jam sekali...
    tapi tulah..
    dia pun kuat jugak luahkan balik apa yang dia minum

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…