Skip to main content

Kenapalah waktu ni jugak ko membanyak...


hmm....
napelah dugaan sungguh bila berpantang ni ye..
huhu..

cam emo tak tentu pasal lak aku nih..
tapi yelah..
aku suka sangat..
tapi time ni jugak aku takleh nak rasa..

bukan selalu dia ada..
nanti kang aku dah abis pantang.. leh jamin ker dia ada lagi..
lagi pulak..
ni bukan beli tak tentu tempat punya..

mai original dari dusun mak bapak aku...
huhu..
sedihnya...
sedap je nengok adik aku dok makan..
uwaaa...

aku nak makan jugak..



picture credit to the google search ye...
sebab aku takleh nak upload gambar... walaupun 
aku dok amik tak terhingga dah..
so korang layan je lah gambar apa yang ada noo

Azlina Majid

Comments

  1. heheheheh mmg dugaan waktu berpantang..time nie la mcm2 nak kita mkn pdhal sblm nie biasa2 bg kita..

    sabar jea la

    ReplyDelete
  2. Ena.. tulah pasal.. adeh.. takdelah yang terasa hati sangat tuh.. (cewah) sebab buah di dusun sendiri... kalau setakat beli kat tepi jalan idak ler terasa sangat kot... haha

    ReplyDelete
  3. tetiba emo pasal durian..
    haha
    papetah aku nih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...