Skip to main content

on........

6th June 2009

...
itu hari adalah hari jadi Hn..
sian dia takdak sapa nak tolong belikan kek..
takdak sambutan or anything...


yelah aku dok terbaring je atas katil...
kat umah pun takdak sapa...
adik aku dah gi camping di Taman Negara...
so cam sian dekat suami ku itu...


nak tau apa dia buat...
pepagi tuh...
idak le pagi sangat...
dia ajak twin gi kuar...
beli kek...


ala siannya dia...
Hehe..

lama jugak dorang kuar...
yelah aku pun tak kisah dia nak bawak twin kuar..
tapi cam musykil le kan...
takkan gi beli kek cam lama bebenor...











alih2..
balik...
dia ajak aku gi dapur tuk celebrate birthday dia..
sian...


rupanya dia sudah beli itu Tiramisu from Secret Recipe..
aku ingat kek kecik2 jer... i mean yang dah dipotong tuh...
ropanya...
dia beli seketul yang besar tuh...



nah amik ko..
pastu sajalah kan..
aku kan tak boleh makan....
ada gambar yang aku tangkap tapi alkisah...
Hn sudah bawak balik itu laptop ke Arau...
(skrg aku tengah guna laptop mama aku)


so for hubby dearie..
nanti ye lepas iena abis pantang...
kita gi celebrate birthday abang..
kira cover balik lah yang tertinggal ni ye..


I LOVE YOU SAYANG..
THANKS FOR BEING MY LOVE...


AND...


HAPPY 31st BIRTHDAY DEAR..


Comments

  1. aduhh sedapnya kek...org pantang mmg xleh makan kek ker kakiena? kalo mcmni harus bb mkn dulu byk2 b4 bersalin nnt :D

    ReplyDelete
  2. bie..
    ntahler..
    katanya tak boleh..
    tu pasal cam angin jer..
    bila tengok kek tiramisu tuh..

    huhu..
    sila makan segala makanan yang sedap2 sekarang sebelum bersalin bie..

    sebab bak kata hubby iena 'orang pantang nih mana boleh makan makanan yang sedap2'

    hmm

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata