Skip to main content

sapa yang tak tau sila angkat tangan....

sebab saya nak bagitau..
harini hari yang spesel.. 
ada ka yang tak tau... meh nak bagitau..
HARI INI ADALAH....



dek kerana ada entry for mother's day (eh ada ker)
so arini tuk fathers pulak..


hehe..

so aku nak amik kesempatan nih ucapkan Happy Father's Day to

my dearest abah
- banyak pengorbanan abah pada aku sekeluarga.. kalau bukan kerana abah.. tak mungkin iena sampai ke tahap ini.. walaupun mungkin abah mengharapkan sebaliknya tapi iena berterima kasih atas doa dan pengorbanan abah selama ini.. inilah yang terbaik iena dapat buat tuk keluarga kita.. jasa abah terlalu sukar untuk iena balas.. tuk pengetahuan semua... abahlah yang menjaga aku sewaktu aku mengandungkan twin dulu.. (masa tuh aku kerja kat AS.. n he was there too).. abah yang risau bila aku mengandung dulu n sekarang.. sampaikan kalau nak diikut abah agak keberatan tuk ke family day (ala yang dorang gi Cameron Highland tuh) tapi yelah aku bukannya nak bersalin lagi waktu tuh.. hehehe... abah jugak yang menjaga (tidak banyak tapi tetap mengingatkan) aku apa yang perlu sewaktu berpantang.. hehe.. he is the one who remind me about pakai barut or bengkung n oso bertungku.. haha..
i love u dad.. i dont know how i should tell u this but i hope u know... because i will love u as much as i can..

my father in law
- ayah... terima kasih.. walaupun jarang masa kita habiskan bersama.. tapi iena tahu ayah risaukan kami sekeluarga.. walaupun ayah sibuk dan jarang ada di rumah tatkala kami ke sana... tapi iena tahu ayah mengambil berat dan menyayangi kami.. utk ayah.. walaupun kita tidak rapat tapi iena berterima kasih dan bersyukur ayah menerima iena seadanya..

my husband
- hehe.. u are a dad to three now.. i know u are trying hard to be a good n a great dad.. but honestly dear.. u have done a lot.. u take good care of twin while i'm not around, u worried when they are sick, u give them love and what ever they want (hehe.. kdg2 tak jugak kan.. tapi itu perlu), u be there with them when they need u.. n now your lil boy is here.. n i know u have something for him too.. love him n take good care of him too.. because i know u can.. eventhough u are such a busy person..

i love u all.. such a gread daddies u guys are..
i have nothing to give u... (since i'm still in my confinement period)



but i do pray for you...
i do love u... and i will always do..
saya sayang abah2 saya... muah... 


Azlina Majid

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..