Skip to main content

tiada bergambar lagi..

Alhamdulillah majlis cukur rambut semalam berjalan lancar
tapi sorry ye aku tak dapat nak upload gegambar sepanjang majlis...

aku dah hired (tapi belum bayar) adik aku tuk amik gambar2
sekitar majlis tuh..
so maybe nanti adalah sikit2 gambar dalam Blog SIL aku
aku pulak kena tunggu dapat laptop aku baru aku leh
upload gambar dari Hp aku..

so skrg Afi dah botak..
cian dia..
tapi yang best kan..
kemarin dari pagi dia tido sampai ler ke malam around 8++pm..
bukanler tido terus.. kejap2 tu merengek jugak minta susu..
tapi kiranya..
asyaik baring n tido jer lah..

senang sungguh Afi kemarin..
tapi semalam.. lewat jugak dia nak tido balik selepas dia jaga tuh..
kena main2.. minum susu.. then main2 lagi..
barulah dia tido..

skrg nih pun dia tengah tido..
bosan lak umah tak dak sapa...
tinggal aku, Afi, adik aku ngan maid mama jer...
mama dah gi sekolah pagi tadi...
anak2 aku dah balik Arau.. yelah arini dah sekolah...

semalam.. hampir menitis jugak air mata teringatkan dorang berdua..
mujur dalam next week aku dah nak balik Arau..

Azlina Majid

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…