Skip to main content

barang dapur.. pasar malam..

arini orang2 kerja kerajaan dah dapat gaji kan..
ingat berbelanja secara berhemah ye..

tadi aku dah sempat ler gi Hafifah..



beli brg2 umah skit..
sejak ada Afi..
adik ipar aku.. duk sekali ngan kami..
dialah yg mengambil alih bisnes fries...
hehe.. bab goreng n pack mmg dah serah dkt dia...
selain tu dia juga tlg tgk2kan si kembar tuh..
ok lah takdelah aku kelam kabut sgt..

so since dia ada kat sini..
dia rajin masak..
hehe.. kan dah ckp aku ni segan skit...
(Hn kan tak dinner.. cuma twin jer)
so belilah brg2 dapur skit..



syukur dia sudi mbantu..


hmm gambar tuh aku google jer kat Internet..
make me wonder.. knp ye malaysia tak nak guna paper bag mcam tuh..
aku rasa cam lagi menarik jer kan..

tapi bebarang cam dalam gambar tuh..
sayur, ikan semua aku beli kat pasar malam..
pegi semalam..
hehe..
bawak ler si kecik tuh




Comments

  1. bestnye ada org teman n tlong kat umah!! =)

    ReplyDelete
  2. lega kan bila dah ader teman n pembantu nie

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...