Skip to main content

baru ku kenal siapa sebenarnya aku...


wow...
i tried some of the application in facebook..

this is what i did today..
huhu...

the first one is


This is the results :

You were born on 21st of December 1979.

:: Pioneer
:: Naturally born as a curious and like to take risk; Enthusiasm.
:: Love variety, hate being shackle.
:: World is school for them.
:: Pay attention on every opportunity for them to learn something for every experience they been through.
:: need to observe thing precisely before conclusion being made.

Famous people that share your personalities : Chorlotte Bront, Jessica Walter, Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller, Mark Hamil.

waaa
some of the things mentioned adalah benar...
yup
i like to take risk..
tapi selalunya risiko tuh adalah tuk diri sendiri...
i will try not to hurt anyone..

yup i dont like being shackle..
aku tidak suka dikongkong..
biarlah aku bebas melakukan sesuatu...

ingat lagi masa dekat IPSAH
kami belajar ilmu pendidikan..
there are various type of people...
i'm an observant type of person...
who like to observe things...

kiranya banyak jugak yang betul tentang aku nih


second test was


Azlina Discovered About Love & Life via Day of Birth!
Story about Azlina's Love & Life! are :

You were born on 21st day of December 1979, Friday.

Your Life : You are curious and a true follower. You can please someone so much
that it seem like you are trying to charm that person.
You hide your disagreement under your smiling face. This is a charming quality of yours.

Your Love : You are quite unlucky in love. You are loved by someone
you don't like while your dream man is so far away. Your love life is occasionally under turbulence.
Sometimes you don't have the clear view of the guy in your heart.

my life is quite the same as what mentioned above...
most of the time... yes my disagreement are for myself.. mungkin ini yang
di katakan sebagai orang yang suka memendam rasa... but like what the result says...
this is my charming quality... huhu...

perlukah ada quality ini kalau hidup memendam rasa... perggghhhh...

my love... erksss am unlucky in love... am i...
biasalah adat berumah tangga dan berchenta...
mana ada selalunya indah...
pergolakan itu perlu... kerna orang kata itu manisnya hidup berumahtangga...

tapi mungkinkah kerana sikap aku yang suka memendam rasa..
pergolakan itu berlaku...

if the result is true... i wonder how is my dream guy would be...
what ever...
aku bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang..

and finally..



You were born on 21 December 1979, Friday.

POSITIVE : Full of spirit, good at keeping secret. Loyal but not transparent.
Sexually, she's so special, fun, graceful, but don't force her.

NEGATIVE : Disobey wife. Cocky, extravagant, like to be praise,
like to do useless and dangerous activity.
In financial matters, bad at managing properties for the future.

the positive side of me...
well.... i think i should be proud of myself kan...
yolah..
am full of spirit tuh.. tu pasal boleh buat apa saja yang aku nak... kerja berat or tak..
kerja susah or senang...
pandai simpan rahsia.. hmm ye kot... aku kan suka pendam segala hal...
yup aku rasa ini paling tepat..
am loyal but not transparent... huhu.. this test betul2 kena ler dengan aku..

the negative part... adeh yang first sekali tuh dah membuatkan aku cam
apakah??!!! memula cakap aku loyal... pastu disobey pulak...
mungkin ler ada benda yang bantah bila cakap ngan Hn..
tapi insyaallah aku masih setia dan sayangkan dia...

sombongkah aku... hmm rasanya kalau kenal aku tak kot..
tapi tulah aku susah nak memulakan communication/conversation..
yup... i like doing useless activity n dangerous... hmm so far aku selamat lagi..
n finally
i guess it's true am bad at managing my financial...
huhu...

camner nak buat...

hehe.. korang cubalah tengok test tuh..
it may seem to be a bit creepy but at least u know something about yourself...
hehe..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...