Skip to main content

baru ku kenal siapa sebenarnya aku...


wow...
i tried some of the application in facebook..

this is what i did today..
huhu...

the first one is


This is the results :

You were born on 21st of December 1979.

:: Pioneer
:: Naturally born as a curious and like to take risk; Enthusiasm.
:: Love variety, hate being shackle.
:: World is school for them.
:: Pay attention on every opportunity for them to learn something for every experience they been through.
:: need to observe thing precisely before conclusion being made.

Famous people that share your personalities : Chorlotte Bront, Jessica Walter, Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller, Mark Hamil.

waaa
some of the things mentioned adalah benar...
yup
i like to take risk..
tapi selalunya risiko tuh adalah tuk diri sendiri...
i will try not to hurt anyone..

yup i dont like being shackle..
aku tidak suka dikongkong..
biarlah aku bebas melakukan sesuatu...

ingat lagi masa dekat IPSAH
kami belajar ilmu pendidikan..
there are various type of people...
i'm an observant type of person...
who like to observe things...

kiranya banyak jugak yang betul tentang aku nih


second test was


Azlina Discovered About Love & Life via Day of Birth!
Story about Azlina's Love & Life! are :

You were born on 21st day of December 1979, Friday.

Your Life : You are curious and a true follower. You can please someone so much
that it seem like you are trying to charm that person.
You hide your disagreement under your smiling face. This is a charming quality of yours.

Your Love : You are quite unlucky in love. You are loved by someone
you don't like while your dream man is so far away. Your love life is occasionally under turbulence.
Sometimes you don't have the clear view of the guy in your heart.

my life is quite the same as what mentioned above...
most of the time... yes my disagreement are for myself.. mungkin ini yang
di katakan sebagai orang yang suka memendam rasa... but like what the result says...
this is my charming quality... huhu...

perlukah ada quality ini kalau hidup memendam rasa... perggghhhh...

my love... erksss am unlucky in love... am i...
biasalah adat berumah tangga dan berchenta...
mana ada selalunya indah...
pergolakan itu perlu... kerna orang kata itu manisnya hidup berumahtangga...

tapi mungkinkah kerana sikap aku yang suka memendam rasa..
pergolakan itu berlaku...

if the result is true... i wonder how is my dream guy would be...
what ever...
aku bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang..

and finally..



You were born on 21 December 1979, Friday.

POSITIVE : Full of spirit, good at keeping secret. Loyal but not transparent.
Sexually, she's so special, fun, graceful, but don't force her.

NEGATIVE : Disobey wife. Cocky, extravagant, like to be praise,
like to do useless and dangerous activity.
In financial matters, bad at managing properties for the future.

the positive side of me...
well.... i think i should be proud of myself kan...
yolah..
am full of spirit tuh.. tu pasal boleh buat apa saja yang aku nak... kerja berat or tak..
kerja susah or senang...
pandai simpan rahsia.. hmm ye kot... aku kan suka pendam segala hal...
yup aku rasa ini paling tepat..
am loyal but not transparent... huhu.. this test betul2 kena ler dengan aku..

the negative part... adeh yang first sekali tuh dah membuatkan aku cam
apakah??!!! memula cakap aku loyal... pastu disobey pulak...
mungkin ler ada benda yang bantah bila cakap ngan Hn..
tapi insyaallah aku masih setia dan sayangkan dia...

sombongkah aku... hmm rasanya kalau kenal aku tak kot..
tapi tulah aku susah nak memulakan communication/conversation..
yup... i like doing useless activity n dangerous... hmm so far aku selamat lagi..
n finally
i guess it's true am bad at managing my financial...
huhu...

camner nak buat...

hehe.. korang cubalah tengok test tuh..
it may seem to be a bit creepy but at least u know something about yourself...
hehe..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..