Skip to main content

baru ku kenal siapa sebenarnya aku...


wow...
i tried some of the application in facebook..

this is what i did today..
huhu...

the first one is


This is the results :

You were born on 21st of December 1979.

:: Pioneer
:: Naturally born as a curious and like to take risk; Enthusiasm.
:: Love variety, hate being shackle.
:: World is school for them.
:: Pay attention on every opportunity for them to learn something for every experience they been through.
:: need to observe thing precisely before conclusion being made.

Famous people that share your personalities : Chorlotte Bront, Jessica Walter, Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller, Mark Hamil.

waaa
some of the things mentioned adalah benar...
yup
i like to take risk..
tapi selalunya risiko tuh adalah tuk diri sendiri...
i will try not to hurt anyone..

yup i dont like being shackle..
aku tidak suka dikongkong..
biarlah aku bebas melakukan sesuatu...

ingat lagi masa dekat IPSAH
kami belajar ilmu pendidikan..
there are various type of people...
i'm an observant type of person...
who like to observe things...

kiranya banyak jugak yang betul tentang aku nih


second test was


Azlina Discovered About Love & Life via Day of Birth!
Story about Azlina's Love & Life! are :

You were born on 21st day of December 1979, Friday.

Your Life : You are curious and a true follower. You can please someone so much
that it seem like you are trying to charm that person.
You hide your disagreement under your smiling face. This is a charming quality of yours.

Your Love : You are quite unlucky in love. You are loved by someone
you don't like while your dream man is so far away. Your love life is occasionally under turbulence.
Sometimes you don't have the clear view of the guy in your heart.

my life is quite the same as what mentioned above...
most of the time... yes my disagreement are for myself.. mungkin ini yang
di katakan sebagai orang yang suka memendam rasa... but like what the result says...
this is my charming quality... huhu...

perlukah ada quality ini kalau hidup memendam rasa... perggghhhh...

my love... erksss am unlucky in love... am i...
biasalah adat berumah tangga dan berchenta...
mana ada selalunya indah...
pergolakan itu perlu... kerna orang kata itu manisnya hidup berumahtangga...

tapi mungkinkah kerana sikap aku yang suka memendam rasa..
pergolakan itu berlaku...

if the result is true... i wonder how is my dream guy would be...
what ever...
aku bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang..

and finally..



You were born on 21 December 1979, Friday.

POSITIVE : Full of spirit, good at keeping secret. Loyal but not transparent.
Sexually, she's so special, fun, graceful, but don't force her.

NEGATIVE : Disobey wife. Cocky, extravagant, like to be praise,
like to do useless and dangerous activity.
In financial matters, bad at managing properties for the future.

the positive side of me...
well.... i think i should be proud of myself kan...
yolah..
am full of spirit tuh.. tu pasal boleh buat apa saja yang aku nak... kerja berat or tak..
kerja susah or senang...
pandai simpan rahsia.. hmm ye kot... aku kan suka pendam segala hal...
yup aku rasa ini paling tepat..
am loyal but not transparent... huhu.. this test betul2 kena ler dengan aku..

the negative part... adeh yang first sekali tuh dah membuatkan aku cam
apakah??!!! memula cakap aku loyal... pastu disobey pulak...
mungkin ler ada benda yang bantah bila cakap ngan Hn..
tapi insyaallah aku masih setia dan sayangkan dia...

sombongkah aku... hmm rasanya kalau kenal aku tak kot..
tapi tulah aku susah nak memulakan communication/conversation..
yup... i like doing useless activity n dangerous... hmm so far aku selamat lagi..
n finally
i guess it's true am bad at managing my financial...
huhu...

camner nak buat...

hehe.. korang cubalah tengok test tuh..
it may seem to be a bit creepy but at least u know something about yourself...
hehe..


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata