Skip to main content

camner ye... any idea...


memang betullah orang kata..
bila dah ada anak nih..
masa tuk diri sendiri tuh dah makin kurang..

ada tak sesapa yang tidak bersetuju dengan kenyataan di atas...
silalah tinggalkan komen...
kerana saya nak tahu cara anda..

as of me right now..
dengan bertambah sorang lagi insan comel kedalam keluarga kecil kami (eh dah tak kecik..
tapi sederhana)..
masa tuk diri sendiri semakin susah tuk di capai..
serius...
skrg cam semua benda aku buat dalam keadaan tergesa2..
tu belum lagi masuk kerja...

pasnih kalau dah kerja camnelah havocnya kehidupan aku..
(nantilah bila dah kerja aku story)

aku bukan nak mengeluh..
sebab ada baby nih..



ishhh tak..
aku bersyukur sangat sebab dapat Afi...
semakin lengkap idup aku dan kami sekeluarga...

tapi tulah..
sometime.. i feel like i want a day off..
from everything..
just to be on my own..

spent some quality time on my own..
(tengah berangan nak gi spa nih)..
tapi bila pikirkan..
pasal bebudak nih...
aku terus cam ..
huhu... harus difikirkan semula...

bukan aku tak harap orang lain jaga anak2 aku..
cuma kekadang my expectation...
huhu...




camne ye...
tu belum lagi plan nak spent some quality time with Hn..


Comments

  1. setuju sgt2..ena yg baru bby sorang pun terkejar2 masa dibuatnya..kdg2 teringin sgt nak duk sorang2 kat umah..dpt rest ngan buat hal sendiri..

    pernah gak kami dating berdua..tapi bila dh dating teringat plak kat anak..mcm maner tu

    ReplyDelete
  2. mmg dh ada ank ni ms utk diri sndiri pn jd xde..
    rasa2nye bila cmpur bhgi...adela 2 jam je masa utk diri sndiri...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..