Skip to main content

happy.. cantik....



waaaa..
sukanya hati aku tengok orang lain happy..
aku pun happy jugak...
no need to worry..

sonok baca blog Sue..
how her hubby suprised her by being home earlier than planned...
seee...
selepas dia bersedih2 gundah gulana terpaksa tinggalkan her baby back at
Kelantan...
tapi akhirnya.. by next week or maybe dah on the way balik
semula ke Kelantan by now...

best la..
dunia blog nih..
mengenalkan aku dengan ramai orang...
dan aku gembira melihat mereka gembira..

then i read Leed's blog...
something about why women need alot of make up..
and some more.. wearing them as natural as u want
in order to look like u are not wearing them..

sejak dua menjak nih aku suka lak nak main2 dengan colour..
baru cuba2 main warna tuk eyeshadow...
sebab aku baru je beli
set eyeshadow n brush from PinBajuOnline


so baru dok belajar2 pakai..
sebab aku mmg hancus bab2 nak mekap2 nih..
tapi melihat orang lain cantik membuatkan aku juga
ingin cantik..



(sapa tak mau cantik weiii)

so jom kita belajar mekap2..
bukan untuk sapa.. untuk kita jugak..
penampilan itu penting...
so aku akan cubalah belajar
hehe...

pinbaju-online

kotler ada yang teringin nak beli kan..
almaklum..
nak beli yang mahal..
namanya pun baru belajar...
so takkan dah nak beli yang ratus2 ringgit..
so aku tak kisah beli yang murah dulu...
hehe..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..