Skip to main content

kan dah bagitau..



ada kat umah mama di kulim..
so melayan internet adalah lebih mudah..
duduk jer kat mana pun boleh..
(mcm ler kat umah Arau tu tak boleh)
hehe..
tapi bila balik sini..
cam best sikit..
aku pun tak tau kenapa..
so while surfing..
leh layan makan oranges..

n at the same time..
kasik Afi minum susu..


my sweetheart...
sleeping..
i love taking his pics.. while he is sleeping..
sebab mcm2 pose akan kuar nanti..
especially his facial expression...
comel kan bebudak kecik nih..
especially bila dorang buat pelbagai jenis muka..
i love him..
i love the twin too...

oleh kerana ada durian lagi di rumah..
n aku dah berani tuk makan..
so aku minta mama buatkan serawa durian..
yolah aku ni mana le pandai nak masak2 nih..
so mama tunaikan permintaan aku yang satu nih..

hehe..
petang tuh...
lepas satu kejadian (paip air tuk tangki kat bumbung umah tuh dah patah dek kerana pressure air yang terlampau kuat-dont ask me why.. sebab aku pun haram tak tau)
mama buatkan serawa nih..
i love it..

tapi tengoklah..
aku amik seulas jer duriannya..
cewahh kengkonon takmo lah makan banyak2 kan..
hehe..
yelah kan ke aku nih masih dalam pantang (hahahahah... gelakkan aku)

play time..
sejak kebelakangan nih..
Afi tak baper tido siang sangat..
so kenalah layan si kecik nih..
kekadang dia merengek..
kekadang dia buat cam nak bersembang..
kejap2 nak dukung..
kejap2 nak jalan2...
huhu..
letih jugak kekadang tuh..
tapi puas...


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…