Skip to main content

mandi peluh... ke mandi wap..

kul 8 aku gi umah orang mengurut tuh...
masa call arituh dia tanya nak mandi wap tak...
huhu....

pucuk di cita ulam mendatang..
betul ke nih..

aku ok terus..
sebab mmg dah lama teringin nak mandi wap..
1st time aku mandi wap
time sebelum kawin dulu..
boleh bayang ker dah baper lama...

so tadi..
prepare pape yang patut...
mujur adik aku ada kat umah lagi..
so Afi n the twin di letak bawah pengawasan adik aku..
tapi tak risau sangat sebab semua tido lagi..

Hn gi antar jer...
mujur ingat lagi jalan ke umah dia...
so
dah sampai tuh...
aku tukar pakaian.. then terus masuk dalam
tmpat mandi wap itu



best..
sangat sebab mmg kuar peluh kaw2 punya...
mmg lencun ah...
suka ati ..
2-3 kali juga.. aku minum air suam yang dia sediakan kat tepi meja tuh..

alih2 dah sejam aku bersauna..
so dia cakap..
kalau dah ready.. dia nak mula urut sikit..
then terus nak naikkan rahim..
aku ok jer..

masa urut tuh rasa sedap jer badan..
tapi bukanlah satu badan dia urut...
cuma kaki n belakang aku jer..
sebab aku cakap sakit belakang..

pastu sesi naikkan rahim..
dia cakap dia takkan buat kuat2 seperti kebiasaan
sebab aku ada scar from prev operation..
wpun dah 7 tahun tapi dia tahu aku masih nyilu n rasa
sengal2 kat bahagian tuh..

so lepas dan selesai semuanya..
then ..
badan rasa segar..
best...

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…