Skip to main content

missing the moment


am back at Arau...
alhamdulillah...

arini dah 21hb kan..
meaning ada lagi 10 jer lagi tuk aku berehat2..
pastu dah nak masuk kerja balik..
will be missing this moment...

tapi cuti lelama nih pun tak sedap jugak..
asyik kat umah tak tau pe nak buat..
(haha tapi umah tunggang langgang jugak)

semalam...
cam rekod sikit ler..
sebab langsung tak bagi Afi FM..
sebelum tido tu adalah around 11pm.. then sampai kul 630am tadi pulak..
baru dia amik FM..
so semalaman dia hanya BF aku jer...



cam best pulak..

yolah tak yah bangun buat susu..

i love



him...
and i love kissing him..




and i love them too..
semoga kasih sayang n lovely moments like this..
will never ends...


adehhh kakak
dah makin kurus ramping..
huhu..

while adik (opppsss she wanted to be called kakak oso)
pun dah nak mengecil..
mana taknya..
makan memilih sungguh..


Comments

  1. bagusnya afi terus minum BF jea..tapi dh sek nnti eina nak bg susu mcm maner?

    mesti best kan bila badan dh kena urut nie..lega jea kan

    ReplyDelete
  2. hmm
    tulah..
    harapnya dia mau minum susu formula..
    sebab la ni pun mmg campur2...

    mmg best bila badan kena urut kan..
    hehe.. tak sabar nak gi massage lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…