Skip to main content

missing the moment


am back at Arau...
alhamdulillah...

arini dah 21hb kan..
meaning ada lagi 10 jer lagi tuk aku berehat2..
pastu dah nak masuk kerja balik..
will be missing this moment...

tapi cuti lelama nih pun tak sedap jugak..
asyik kat umah tak tau pe nak buat..
(haha tapi umah tunggang langgang jugak)

semalam...
cam rekod sikit ler..
sebab langsung tak bagi Afi FM..
sebelum tido tu adalah around 11pm.. then sampai kul 630am tadi pulak..
baru dia amik FM..
so semalaman dia hanya BF aku jer...



cam best pulak..

yolah tak yah bangun buat susu..

i love



him...
and i love kissing him..




and i love them too..
semoga kasih sayang n lovely moments like this..
will never ends...


adehhh kakak
dah makin kurus ramping..
huhu..

while adik (opppsss she wanted to be called kakak oso)
pun dah nak mengecil..
mana taknya..
makan memilih sungguh..


Comments

  1. bagusnya afi terus minum BF jea..tapi dh sek nnti eina nak bg susu mcm maner?

    mesti best kan bila badan dh kena urut nie..lega jea kan

    ReplyDelete
  2. hmm
    tulah..
    harapnya dia mau minum susu formula..
    sebab la ni pun mmg campur2...

    mmg best bila badan kena urut kan..
    hehe.. tak sabar nak gi massage lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..