Skip to main content

pening dah suami aku...


ha...
tengok title aku tuh..

manakan tidak...
tetiap ari..
aku dok suruh check ada tak bungkusan aku dekat office...

hehe...
penangan susah sangat nak shopping kat luar ye..
hah amik ko..

aku shopping di alam maya jer..
hehe..
puas hati aku..

walaupun kita tidak dapat telek... belek... sentuh.. rasa..
tapi insyaallah aku yakin orang yang membuka perniagaan
secara online nih semuanya jujur dan tidak
ada niat tuk mengenakan pelanggan..

alhamdulillah so far barangan yang aku beli...
tidak pernah menghampakan..




so this time..
what i bought...

jeng..

jeng..

jeng..




nampak tak ada tulis kat situ
apa kebendanya...
haha...





inilah dia yang ditunggu2..
hehe..
tima kasih nooo dik



dengan adik nih aku dah beli
blouse 2 lai..
n set handbag nih..


walaupun korang mungkin kan kata..
ler kat Padang Besar
bercambah beg gini..
mungkin dapat lagi murah..



apakan daya..
suami bukan sorang yang suka nak gi sana..
semata2 nak tunggu aku belek.. telek handbag...
bukan cara dia..

kalau ye pun nak gi sana..
harus ada barang yang mmg akan dibeli..
samada oleh aku... dia atau anak2...

jadi bukan senang ye
aku nak gi ke Padang Besar yang
berapa kilometer jer dari rumah aku nih..


the handbag come in set..
which mean aku dapat purse sekali..


tapi apakan daya...
bila dah buka purse tuh...
aku cam tak berkenan di hati pulak..
adeh...

tapi tarak hal lah..
aku boleh jer bagi kat mama aku ker..
tak pun bagi dekat adik ipar aku yang sabar menanti..
dengan karenah anak2 berdua tuh..
hehe..








jadik dok belek... telek..
last2 aku akan combinekan
Anna Sui aku (yg aku beli online jugak)
dengan beg Fendi nih...

cap ayam pun ayam lah...
hehe...


Comments

  1. wahh beg baruuuuuuuu :D leed dah lama tak pi pdg besar,rindu la plak

    ReplyDelete
  2. haha..
    yolah leed..
    bag raya...
    hahaha...

    betul2 dah lama tak pi padang besar...
    jom buat rombongan cik kiah ke padang besar
    bila2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…