Skip to main content

pening dah suami aku...


ha...
tengok title aku tuh..

manakan tidak...
tetiap ari..
aku dok suruh check ada tak bungkusan aku dekat office...

hehe...
penangan susah sangat nak shopping kat luar ye..
hah amik ko..

aku shopping di alam maya jer..
hehe..
puas hati aku..

walaupun kita tidak dapat telek... belek... sentuh.. rasa..
tapi insyaallah aku yakin orang yang membuka perniagaan
secara online nih semuanya jujur dan tidak
ada niat tuk mengenakan pelanggan..

alhamdulillah so far barangan yang aku beli...
tidak pernah menghampakan..




so this time..
what i bought...

jeng..

jeng..

jeng..




nampak tak ada tulis kat situ
apa kebendanya...
haha...





inilah dia yang ditunggu2..
hehe..
tima kasih nooo dik



dengan adik nih aku dah beli
blouse 2 lai..
n set handbag nih..


walaupun korang mungkin kan kata..
ler kat Padang Besar
bercambah beg gini..
mungkin dapat lagi murah..



apakan daya..
suami bukan sorang yang suka nak gi sana..
semata2 nak tunggu aku belek.. telek handbag...
bukan cara dia..

kalau ye pun nak gi sana..
harus ada barang yang mmg akan dibeli..
samada oleh aku... dia atau anak2...

jadi bukan senang ye
aku nak gi ke Padang Besar yang
berapa kilometer jer dari rumah aku nih..


the handbag come in set..
which mean aku dapat purse sekali..


tapi apakan daya...
bila dah buka purse tuh...
aku cam tak berkenan di hati pulak..
adeh...

tapi tarak hal lah..
aku boleh jer bagi kat mama aku ker..
tak pun bagi dekat adik ipar aku yang sabar menanti..
dengan karenah anak2 berdua tuh..
hehe..








jadik dok belek... telek..
last2 aku akan combinekan
Anna Sui aku (yg aku beli online jugak)
dengan beg Fendi nih...

cap ayam pun ayam lah...
hehe...


Comments

  1. wahh beg baruuuuuuuu :D leed dah lama tak pi pdg besar,rindu la plak

    ReplyDelete
  2. haha..
    yolah leed..
    bag raya...
    hahaha...

    betul2 dah lama tak pi padang besar...
    jom buat rombongan cik kiah ke padang besar
    bila2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...