Skip to main content

pening dah suami aku...


ha...
tengok title aku tuh..

manakan tidak...
tetiap ari..
aku dok suruh check ada tak bungkusan aku dekat office...

hehe...
penangan susah sangat nak shopping kat luar ye..
hah amik ko..

aku shopping di alam maya jer..
hehe..
puas hati aku..

walaupun kita tidak dapat telek... belek... sentuh.. rasa..
tapi insyaallah aku yakin orang yang membuka perniagaan
secara online nih semuanya jujur dan tidak
ada niat tuk mengenakan pelanggan..

alhamdulillah so far barangan yang aku beli...
tidak pernah menghampakan..




so this time..
what i bought...

jeng..

jeng..

jeng..




nampak tak ada tulis kat situ
apa kebendanya...
haha...





inilah dia yang ditunggu2..
hehe..
tima kasih nooo dik



dengan adik nih aku dah beli
blouse 2 lai..
n set handbag nih..


walaupun korang mungkin kan kata..
ler kat Padang Besar
bercambah beg gini..
mungkin dapat lagi murah..



apakan daya..
suami bukan sorang yang suka nak gi sana..
semata2 nak tunggu aku belek.. telek handbag...
bukan cara dia..

kalau ye pun nak gi sana..
harus ada barang yang mmg akan dibeli..
samada oleh aku... dia atau anak2...

jadi bukan senang ye
aku nak gi ke Padang Besar yang
berapa kilometer jer dari rumah aku nih..


the handbag come in set..
which mean aku dapat purse sekali..


tapi apakan daya...
bila dah buka purse tuh...
aku cam tak berkenan di hati pulak..
adeh...

tapi tarak hal lah..
aku boleh jer bagi kat mama aku ker..
tak pun bagi dekat adik ipar aku yang sabar menanti..
dengan karenah anak2 berdua tuh..
hehe..








jadik dok belek... telek..
last2 aku akan combinekan
Anna Sui aku (yg aku beli online jugak)
dengan beg Fendi nih...

cap ayam pun ayam lah...
hehe...


Comments

  1. wahh beg baruuuuuuuu :D leed dah lama tak pi pdg besar,rindu la plak

    ReplyDelete
  2. haha..
    yolah leed..
    bag raya...
    hahaha...

    betul2 dah lama tak pi padang besar...
    jom buat rombongan cik kiah ke padang besar
    bila2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…