Skip to main content

si Pulau Aman...

tadikan ada post yang agak suram dari aku..
hmm..

nak buat camner..
kat sini jer aku leh luahkan isi perut.. eh silap isi hati..

arini bangun awal sungguh..
compared to before this..
hehe..
mungkin sebab sebelum nih belum leh solat..
ni dah boleh...
lagi mau tido bangun lambat..
nak kena sebat ke apa..
haha...
aku masih sedar diri...
so pas jer subuh tadi..
dah terus takleh nak tido..
Afi pulak nak susu..
so bf him..
then terus on lappy..

pagi nih mama kerja lagi..
she had Latihan dalam Perkhidmatan (LDP)
d Pulau Aman..




sumpah aku tak tau pulau tuh kat mana...
mama pergi jugak wpun dia tak baper sihat..
ikutkan nak jer aku cakap takyah pegi..
but knowing her...
and her passion to work...
tak dapat ler den nak cakap apa lagi dah...





tanya mama how is she this morning..
ada sakit2 lagi kah..
mama cakap dah kurang..
her bleeding pun dah kurang..

mungkin sebab baru bangun tido n belum buat pape kan..
so she is still ok..
nanti petang2 camner lah pulak..
hoping n praying that she will be ok..

ni Afi tengah tido..
saja jer aku tak pakai dia suar..
haha..
the twin pun masih tido...
adeh kuat sungguh si Nisa nih dok mengetap gigi..
betul ker ada perkataan itu...

alah dia dok gigit2 gigi dia tuh...
seriau aku dengar...


Comments

  1. harap mak eina cepat sembuh..

    dah byk kuar nak monopos ker?? mak ena pun dah bleeding 3 mggu..kesian gak tgk..

    ReplyDelete
  2. ntahle Ena..
    not sure bout that...

    yeke.. mak ena pun sama ker..
    adehhh sian kan kat dorang..

    ReplyDelete
  3. mama eina dah pegi check ka? kena pujuk jugak dia pi check, pastu suh dia banyak berehat..harap cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  4. leed...
    mama iena dah gi check dah..
    baru dia bagitau iena..

    ish..
    tulah mama nih..
    jenis yg tak reti nak duduk diam..

    ada jer kerja nak buat..
    tapi mmg dok suruh le dia rehat..
    sama2lah kita doakan ye leed

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…