Skip to main content

si Pulau Aman...

tadikan ada post yang agak suram dari aku..
hmm..

nak buat camner..
kat sini jer aku leh luahkan isi perut.. eh silap isi hati..

arini bangun awal sungguh..
compared to before this..
hehe..
mungkin sebab sebelum nih belum leh solat..
ni dah boleh...
lagi mau tido bangun lambat..
nak kena sebat ke apa..
haha...
aku masih sedar diri...
so pas jer subuh tadi..
dah terus takleh nak tido..
Afi pulak nak susu..
so bf him..
then terus on lappy..

pagi nih mama kerja lagi..
she had Latihan dalam Perkhidmatan (LDP)
d Pulau Aman..




sumpah aku tak tau pulau tuh kat mana...
mama pergi jugak wpun dia tak baper sihat..
ikutkan nak jer aku cakap takyah pegi..
but knowing her...
and her passion to work...
tak dapat ler den nak cakap apa lagi dah...





tanya mama how is she this morning..
ada sakit2 lagi kah..
mama cakap dah kurang..
her bleeding pun dah kurang..

mungkin sebab baru bangun tido n belum buat pape kan..
so she is still ok..
nanti petang2 camner lah pulak..
hoping n praying that she will be ok..

ni Afi tengah tido..
saja jer aku tak pakai dia suar..
haha..
the twin pun masih tido...
adeh kuat sungguh si Nisa nih dok mengetap gigi..
betul ker ada perkataan itu...

alah dia dok gigit2 gigi dia tuh...
seriau aku dengar...


Comments

  1. harap mak eina cepat sembuh..

    dah byk kuar nak monopos ker?? mak ena pun dah bleeding 3 mggu..kesian gak tgk..

    ReplyDelete
  2. ntahle Ena..
    not sure bout that...

    yeke.. mak ena pun sama ker..
    adehhh sian kan kat dorang..

    ReplyDelete
  3. mama eina dah pegi check ka? kena pujuk jugak dia pi check, pastu suh dia banyak berehat..harap cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  4. leed...
    mama iena dah gi check dah..
    baru dia bagitau iena..

    ish..
    tulah mama nih..
    jenis yg tak reti nak duduk diam..

    ada jer kerja nak buat..
    tapi mmg dok suruh le dia rehat..
    sama2lah kita doakan ye leed

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata