Skip to main content

si Pulau Aman...

tadikan ada post yang agak suram dari aku..
hmm..

nak buat camner..
kat sini jer aku leh luahkan isi perut.. eh silap isi hati..

arini bangun awal sungguh..
compared to before this..
hehe..
mungkin sebab sebelum nih belum leh solat..
ni dah boleh...
lagi mau tido bangun lambat..
nak kena sebat ke apa..
haha...
aku masih sedar diri...
so pas jer subuh tadi..
dah terus takleh nak tido..
Afi pulak nak susu..
so bf him..
then terus on lappy..

pagi nih mama kerja lagi..
she had Latihan dalam Perkhidmatan (LDP)
d Pulau Aman..




sumpah aku tak tau pulau tuh kat mana...
mama pergi jugak wpun dia tak baper sihat..
ikutkan nak jer aku cakap takyah pegi..
but knowing her...
and her passion to work...
tak dapat ler den nak cakap apa lagi dah...





tanya mama how is she this morning..
ada sakit2 lagi kah..
mama cakap dah kurang..
her bleeding pun dah kurang..

mungkin sebab baru bangun tido n belum buat pape kan..
so she is still ok..
nanti petang2 camner lah pulak..
hoping n praying that she will be ok..

ni Afi tengah tido..
saja jer aku tak pakai dia suar..
haha..
the twin pun masih tido...
adeh kuat sungguh si Nisa nih dok mengetap gigi..
betul ker ada perkataan itu...

alah dia dok gigit2 gigi dia tuh...
seriau aku dengar...


Comments

  1. harap mak eina cepat sembuh..

    dah byk kuar nak monopos ker?? mak ena pun dah bleeding 3 mggu..kesian gak tgk..

    ReplyDelete
  2. ntahle Ena..
    not sure bout that...

    yeke.. mak ena pun sama ker..
    adehhh sian kan kat dorang..

    ReplyDelete
  3. mama eina dah pegi check ka? kena pujuk jugak dia pi check, pastu suh dia banyak berehat..harap cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  4. leed...
    mama iena dah gi check dah..
    baru dia bagitau iena..

    ish..
    tulah mama nih..
    jenis yg tak reti nak duduk diam..

    ada jer kerja nak buat..
    tapi mmg dok suruh le dia rehat..
    sama2lah kita doakan ye leed

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...