Skip to main content

tajuk lagu... Tanya sama pokok...




kalau tadi cerita dorang mewarna...
ni kisah pertandingan nyanyian dan gerakan pulak..

actually ada video..
tapi segan pulak aku nak upload...
hehe...

lepas jer pert warna...
dorang dapatler minum pagi...
air kotak dengan roti...
Adriana cakap roti tuh pedas..
so bila Annisa nak amik...
dia tak bagi...

boleh dia suruh adiknya hanya amik air jer..
kot ye pun..
amikler...
mama mu ini boleh makan...
lapau noooo....


then cikgu dia datang jumpa aku...
memula minta maaf...
aku cam dah suspen ler kan...

ropanya...
nak minta kebenaran masukkan Adriana
dalam team nyanyian tuh..
sebabnya ada budak tak datang...

owh...
mmg aku tahu yang Adriana tak dapat...
tapi aku tak kisah pun..
haha...
so when she got the chance..
cam oklah kan...
she shud be happy...

then sessi tukar baju..
ala tukar t-shirt jer...

then dpt set cekak rambut, getah n klip...
tetiba Adriana x dpt..
merajuk kejap..

tp pastu dpt ler..
abis cikgu tak sempat nak bg dia dah lari..


pastu gerak ke dewan tbuka..

dorang kump pertama..
haha lawak jer...
muzik dah ke mana... bebdk bru nak nyanyi...
Annisa nyanyi.. Adriana pulak kump gerakan...

Afi.... hmm as usual...
senyap..
cuma ujung2 tu barulah dgr suara...


Comments

  1. iena....im granting ur wish hehehehehe.u buy...she'll post it to u...now there u have it..ikea right in ur own home.heeee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..