Skip to main content

aku insan yang lemah....


aku terima tag nih dari Sue aka MommyHarizz

So..Here it goes...

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini.
- okeh.. Sue seorang ibu muda yang baru melahirkan seorang putera Harizz
- she is a teacher..
- she is strong n independent (boleh kena tinggal sorang diri di Klang, anak di kg, suami offshore)
- baru tau dia tak suka pakai high heels..
- tengah pening dan beli baby cot or playpen

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
aku copy dari entry ini
- seorang yang suka ambil risiko..
- caffein is a must.. or else aku akan sakit kepala satu hari
- aku seorang yang tak pandai meluahkan ketidak puasan hati aku
- aku suka sesuatu yang boleh membuatkan sesuatu itu lebih cantik
- independent...

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
- blog surfing
- renovating and reaarranging
- sleeping
- minum nescafe or radix
- reading (but depend on mood)

5 orang penerima tag yang seterusnya.

aku tengok cam dah ramai yang buat tag nih..
so aku rasa..
aku nak open jer lah..
kalau rasa korang tak buat lagi..
silalah buat nooo..

tiada paksaan

Comments

  1. ala ciannyeeee kkk tu terasa kot.dulu boleh manja2 dgn mummy dia.skrg kna kongsi2...xpela nnti afi da besar boleh manja2 balik.biar afi manja dgn papa hihihihi.btw..out of topic..i ada byk dresses baru.beli ya for raya hihiihi..tgh nk upload lg byk

    ReplyDelete
  2. iena...adehsss..bab yg pening cr playpen tu buat i gelak besar okeh!! huuu..

    ReplyDelete
  3. sarah..
    amboiii lama tak hapdet blog nih..
    busy ke..

    mana nyer gegambar dress itu..
    dress for mommy ker for kids...

    sue
    hah... dah decide ke which one
    playpen or cot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..