Skip to main content

aku insan yang lemah....


aku terima tag nih dari Sue aka MommyHarizz

So..Here it goes...

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini.
- okeh.. Sue seorang ibu muda yang baru melahirkan seorang putera Harizz
- she is a teacher..
- she is strong n independent (boleh kena tinggal sorang diri di Klang, anak di kg, suami offshore)
- baru tau dia tak suka pakai high heels..
- tengah pening dan beli baby cot or playpen

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
aku copy dari entry ini
- seorang yang suka ambil risiko..
- caffein is a must.. or else aku akan sakit kepala satu hari
- aku seorang yang tak pandai meluahkan ketidak puasan hati aku
- aku suka sesuatu yang boleh membuatkan sesuatu itu lebih cantik
- independent...

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
- blog surfing
- renovating and reaarranging
- sleeping
- minum nescafe or radix
- reading (but depend on mood)

5 orang penerima tag yang seterusnya.

aku tengok cam dah ramai yang buat tag nih..
so aku rasa..
aku nak open jer lah..
kalau rasa korang tak buat lagi..
silalah buat nooo..

tiada paksaan

Comments

  1. ala ciannyeeee kkk tu terasa kot.dulu boleh manja2 dgn mummy dia.skrg kna kongsi2...xpela nnti afi da besar boleh manja2 balik.biar afi manja dgn papa hihihihi.btw..out of topic..i ada byk dresses baru.beli ya for raya hihiihi..tgh nk upload lg byk

    ReplyDelete
  2. iena...adehsss..bab yg pening cr playpen tu buat i gelak besar okeh!! huuu..

    ReplyDelete
  3. sarah..
    amboiii lama tak hapdet blog nih..
    busy ke..

    mana nyer gegambar dress itu..
    dress for mommy ker for kids...

    sue
    hah... dah decide ke which one
    playpen or cot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...