Skip to main content

aku insan yang lemah....


aku terima tag nih dari Sue aka MommyHarizz

So..Here it goes...

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini.
- okeh.. Sue seorang ibu muda yang baru melahirkan seorang putera Harizz
- she is a teacher..
- she is strong n independent (boleh kena tinggal sorang diri di Klang, anak di kg, suami offshore)
- baru tau dia tak suka pakai high heels..
- tengah pening dan beli baby cot or playpen

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
aku copy dari entry ini
- seorang yang suka ambil risiko..
- caffein is a must.. or else aku akan sakit kepala satu hari
- aku seorang yang tak pandai meluahkan ketidak puasan hati aku
- aku suka sesuatu yang boleh membuatkan sesuatu itu lebih cantik
- independent...

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
- blog surfing
- renovating and reaarranging
- sleeping
- minum nescafe or radix
- reading (but depend on mood)

5 orang penerima tag yang seterusnya.

aku tengok cam dah ramai yang buat tag nih..
so aku rasa..
aku nak open jer lah..
kalau rasa korang tak buat lagi..
silalah buat nooo..

tiada paksaan

Comments

  1. ala ciannyeeee kkk tu terasa kot.dulu boleh manja2 dgn mummy dia.skrg kna kongsi2...xpela nnti afi da besar boleh manja2 balik.biar afi manja dgn papa hihihihi.btw..out of topic..i ada byk dresses baru.beli ya for raya hihiihi..tgh nk upload lg byk

    ReplyDelete
  2. iena...adehsss..bab yg pening cr playpen tu buat i gelak besar okeh!! huuu..

    ReplyDelete
  3. sarah..
    amboiii lama tak hapdet blog nih..
    busy ke..

    mana nyer gegambar dress itu..
    dress for mommy ker for kids...

    sue
    hah... dah decide ke which one
    playpen or cot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata