Skip to main content

ceritera Afi

story si kecik nih..
besalah...
tadak apa sangat..

cuma dah makin besar..
n makin cerdik..
n makin banyak karenahnya..

tapi alhamdulillah so far
semuanya masih terjangkau dek pengetahuan sedia ada aku..

now afi dah 2 bulan lebih..
alhamdulillah he is fine...

masih lagi bf..
tapi tak dapat lagi fully...
apapun.. tengoklah hasil campuran bf ngan frisolac..
dah..
berisi bangat dah baby Afi..

takpelah janji Afi sihat...


dia suka jer duduk dalam benda alah nih..
senang sikit
kalau kekadang tuh aku nak rehat...
tak larat dah nak dukung jer kan..
so aku letak jer kat situ..
goyang2 sikit..

then kekadang tuh dia terus tido..
wpun tak lama..
tapi lega sebab senang dapat tempatkan dia kat situ..

satu benda yang dia sangat suka buat sekarang
adalah..

jeng jeng..
isap sarung tangan dia..
hehe..
tuh antara tanda dia lapar..

tapi kalau dah lepas minum pun isap jugak..
pe cerita tuh...


uiksss besaunya mata..

hmm okeh...
dah ler citer pasal saya...
nanti cerita lagi..
sebab saya nak



















TIDO......

Comments

  1. semakin tembam afi skang nie..geram tgk

    ReplyDelete
  2. sies sama cm harriz..dia skrg asyk nk isap mittens..bg paci pn dia xnk...so skrg i x bg mak i pakaikan mittens dh..nt kang asyk isap sabun aje la..

    ReplyDelete
  3. Ena..
    yup Afi makin bulat..

    Sue...
    hehe..
    sama lagi..
    harizz nih.. dah pandai isap jari jugak ek..
    iena tak bagi pun paci dekat afi..
    kalau boleh taknak ajar...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...