Skip to main content

dah masuk 5 hari Ramadhan..

alhamdulillah..


syukur semuanya berjalan lancar..

the twin..
dah 2 hari puasa penuh..
walaupun kekadang tuh bunyi jugak
lapar lah... sakit perut lah... dahaga lah...

tapi ada ketikanya mereka cukup kuat semangat..


aku mengharapkan Ramadhan kali ini
akan lebih baik buat aku dan keluarga...
semoga jiwa aku lebih baik..
semoga perasaan aku lebih tenang...

semoga aku tidak lagi memberontak dari dalam...
(kerna mmg itu aku)
semoga Allah permudahkan setiap apa yang aku lakukan..

aku cuba elakkan n3 sebegini...
aku tak mahu berada dalam keadaan tertekan, sedih, marah, moody...
aku pohon doa kawan2
doakan aku tenang sentiasa dalam mengharungi setiap ujian yang mendatang..




me..
syukur masih boleh bf Afi..
walaupun dengan bantuan FM jugak..
tapi yang penting puas hati...


2 hari lepas Afi kena cucuk dos kedua..
malam tuh mmg dia demam skit...
mujur tak susah sangat nak bagi dia makan ubat...




Comments

  1. salam iena..mood dh ok ker..

    di harap di bulan yg mulia nie kita lebih mempunyai tahap kesabaran yg tggi kan..

    jgn cedih2 tau

    ReplyDelete
  2. bagusnye twin puasa!

    nanti auntie leed bagi duit raye ok ;)

    ReplyDelete
  3. ok dah Ena...
    hmmm emo tak tentu pasal kan...

    uuu auntie leed nak kasik duit raya..
    sonoknya...
    nak puasa lagi lah
    (from the twin)
    hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..