Skip to main content

his new toy...



sekarang kan tetiap pagi
Hn kena pi hantar Afi ke umah MIL..

jauh le jugak..
so bila dalam kereta tuh...
cam tadak sapa nak tolong pegangkan Afi..


memula letak dalam carset Adriana dulu..
cam besau sangat..
cian dia terbenam kat dalam tuh...




so on Saturday..
pas gi main bowling..
we headed to Tesco again...
(ai dalam sebulan baper kali gi Tesco nih)













nak gi carik benda alah nih









memula masuk dalam Tesco..
adalah
tapi aku tak baper berkenan..
kaler brown..
huhu..

sebab nak kejar masa..
so kami kuar semula...
adalah beli barang sikit..


sebelah playground (tmpt adik n kakak lepak)
tuh ada kedai for kids n baby..

terus masuk...
n tengok le benda alah nih..

kalau carrier tuh saja
reganya RM 119...

pastu pusing2 lagi..
nampak yang ada benda kat bawah tuh..
kiranya boleh ler nak buai2 sikit..
reganya RM 179..


so kalau ikut fikiran rasional lah kan..
lebih baik amik yang nih betul dak..

alah boleh ler nak berbuai2 sikit..
(wpun aku tak suka Afi naik buai..
tapi benda alah nih aku masih boleh consider)



pas bayar..
terus balik..

uwaaa tak dan aku nak shopping kasut...

kerana aku kini sudah ketandusan kasut...
nak pakai p school..


he is my Afi (pemaaf)

Comments

  1. ena pun ader beli utk umairah..tapi pki sekejap jea..skang nie dh terperuk dlm store..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…