Skip to main content

his new toy...



sekarang kan tetiap pagi
Hn kena pi hantar Afi ke umah MIL..

jauh le jugak..
so bila dalam kereta tuh...
cam tadak sapa nak tolong pegangkan Afi..


memula letak dalam carset Adriana dulu..
cam besau sangat..
cian dia terbenam kat dalam tuh...




so on Saturday..
pas gi main bowling..
we headed to Tesco again...
(ai dalam sebulan baper kali gi Tesco nih)













nak gi carik benda alah nih









memula masuk dalam Tesco..
adalah
tapi aku tak baper berkenan..
kaler brown..
huhu..

sebab nak kejar masa..
so kami kuar semula...
adalah beli barang sikit..


sebelah playground (tmpt adik n kakak lepak)
tuh ada kedai for kids n baby..

terus masuk...
n tengok le benda alah nih..

kalau carrier tuh saja
reganya RM 119...

pastu pusing2 lagi..
nampak yang ada benda kat bawah tuh..
kiranya boleh ler nak buai2 sikit..
reganya RM 179..


so kalau ikut fikiran rasional lah kan..
lebih baik amik yang nih betul dak..

alah boleh ler nak berbuai2 sikit..
(wpun aku tak suka Afi naik buai..
tapi benda alah nih aku masih boleh consider)



pas bayar..
terus balik..

uwaaa tak dan aku nak shopping kasut...

kerana aku kini sudah ketandusan kasut...
nak pakai p school..


he is my Afi (pemaaf)

Comments

  1. ena pun ader beli utk umairah..tapi pki sekejap jea..skang nie dh terperuk dlm store..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...