Skip to main content

indahnya pengalaman itu...



salam pagi korang..
so dah baca kan entry yang kat bawah tuh...

hehe
about me n afi n breastfeeding...

dalam n3 tuh
tadak banyak gambar aku letak..



panjang dengan cerita jer..
so kat sini aku tepek kan gambar2 yang aku
amik kemarin..
waktu kena tunggu dalam kereta..
sebab Hn ngan twin gi beli juadah berbuka
i dont know why..
but i love feeding him..
mungkin sebab dulu aku tak merasa
menyusukan yananisa sebegini..

sekarang nih pantang jer
kalau afi merengek nak susu

terus aku bf kan dia..
senang pun senang..

n believe it or not..
aku tak segan nak bf dia di tempat awam..

tapi Hn agak keberatan...
walaupun aku guna nursing cover lah kan..






cantikkan ...
dan yang paling penting..
senang tuk bf Afi while am out..
n oso nice to wear bila2...


puas sebab bila dah selesai bf..



i could see this face..
smiling at me..
as thanking me for what i've done for him



Comments

  1. thanks for sharing
    suka sgt info nih
    alhamdulillah selalu amalkan surah ali imran dari b4 pregnant lg.n baca surah furqan n tiup kat ubun2 rafiq now.tapi yg lain2...banyak info.kena amalkan ni.thanks ya.sukaaaa

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing
    suka sgt info nih
    alhamdulillah selalu amalkan surah ali imran dari b4 pregnant lg.n baca surah furqan n tiup kat ubun2 rafiq now.tapi yg lain2...banyak info.kena amalkan ni.thanks ya.sukaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..