Skip to main content

indahnya pengalaman itu...



salam pagi korang..
so dah baca kan entry yang kat bawah tuh...

hehe
about me n afi n breastfeeding...

dalam n3 tuh
tadak banyak gambar aku letak..



panjang dengan cerita jer..
so kat sini aku tepek kan gambar2 yang aku
amik kemarin..
waktu kena tunggu dalam kereta..
sebab Hn ngan twin gi beli juadah berbuka
i dont know why..
but i love feeding him..
mungkin sebab dulu aku tak merasa
menyusukan yananisa sebegini..

sekarang nih pantang jer
kalau afi merengek nak susu

terus aku bf kan dia..
senang pun senang..

n believe it or not..
aku tak segan nak bf dia di tempat awam..

tapi Hn agak keberatan...
walaupun aku guna nursing cover lah kan..






cantikkan ...
dan yang paling penting..
senang tuk bf Afi while am out..
n oso nice to wear bila2...


puas sebab bila dah selesai bf..



i could see this face..
smiling at me..
as thanking me for what i've done for him



Comments

  1. thanks for sharing
    suka sgt info nih
    alhamdulillah selalu amalkan surah ali imran dari b4 pregnant lg.n baca surah furqan n tiup kat ubun2 rafiq now.tapi yg lain2...banyak info.kena amalkan ni.thanks ya.sukaaaa

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing
    suka sgt info nih
    alhamdulillah selalu amalkan surah ali imran dari b4 pregnant lg.n baca surah furqan n tiup kat ubun2 rafiq now.tapi yg lain2...banyak info.kena amalkan ni.thanks ya.sukaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…