Skip to main content

jom kira bag2 mama...



nyeh..nyeh..

hehe..

haha..

sonoknya..




kenapa???
sebab aku beli bag baru lagi..

haha..
murah jer 14 hengget jer..
bag dari Avon..



ni bag no 1..
memula tengok aku cam teruja jer..
bulat2 bujur2..

pastu selak2 lagi katalog Avon tuh..
nampak pulak
yang satu nih...

actually beg nih boleh di buka ke saiz yang lebih besar..
aku nih kan pantang sikit dengan
beg yang oversize nih.


yang nih reganya 15 hengget kalau tak silap aku..

so dapatler 2 beg baru..
sonoknya..
tak beli yang mahal pun takpa..
sebab aku nih jenis lasak sikit..

segala mak nenek buku aku dah sumbat masuk dalam bag
bulat bujur tuh

rosak pun takper..
tapi aku takdaklah sampai ke tahap nak
merosakkan beg itu
supaya boleh beli bag baru..

(deeiii apa nih kejap eja beg kejap eja bag)













apa orang panggil benda alah nih

aku beli tuk twin belajar matematik..
semalam dorang belajar guna..
aku ajar camner nak tolak..
hehe padahal tambah tak ajar lagi



Comments

  1. sama la kita jenis minat bag kak ina..tak kisah la murah pun beg jugakkan

    ReplyDelete
  2. Lily.. ye jom beli bag banyak2.. beli hok murah pun tak menjejaskan..

    Leed.. suka ye beli ler leed.. murah jer..15 hengget

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…