Skip to main content

jom kira bag2 mama...



nyeh..nyeh..

hehe..

haha..

sonoknya..




kenapa???
sebab aku beli bag baru lagi..

haha..
murah jer 14 hengget jer..
bag dari Avon..



ni bag no 1..
memula tengok aku cam teruja jer..
bulat2 bujur2..

pastu selak2 lagi katalog Avon tuh..
nampak pulak
yang satu nih...

actually beg nih boleh di buka ke saiz yang lebih besar..
aku nih kan pantang sikit dengan
beg yang oversize nih.


yang nih reganya 15 hengget kalau tak silap aku..

so dapatler 2 beg baru..
sonoknya..
tak beli yang mahal pun takpa..
sebab aku nih jenis lasak sikit..

segala mak nenek buku aku dah sumbat masuk dalam bag
bulat bujur tuh

rosak pun takper..
tapi aku takdaklah sampai ke tahap nak
merosakkan beg itu
supaya boleh beli bag baru..

(deeiii apa nih kejap eja beg kejap eja bag)













apa orang panggil benda alah nih

aku beli tuk twin belajar matematik..
semalam dorang belajar guna..
aku ajar camner nak tolak..
hehe padahal tambah tak ajar lagi



Comments

  1. sama la kita jenis minat bag kak ina..tak kisah la murah pun beg jugakkan

    ReplyDelete
  2. Lily.. ye jom beli bag banyak2.. beli hok murah pun tak menjejaskan..

    Leed.. suka ye beli ler leed.. murah jer..15 hengget

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..