Skip to main content

kesukaan yang baru..


hello..
saya di kulim sekarang..

mama bawak saya balik kampung..
jumpa tok ngan wan saya..

saya pun rindu sangat dekat dorang..



sampai jer semalam..
tok wan terus dukung saya..
saya suka...

owh..
saya ada habit baru..

nak tahu
nilah hobby baru saya..
kawan2 seusia saya
ramai dah suka buat hobi baru nih..

iaitu menjelir lidah...
cam ada satu kenikmatan di situ..

mama amik gegambar nih
semalam..
waktu tuh semua orang pegi semayang terawih..


saya tinggal dengan mama n kakak2 saya..

sebelum beraksi..
saya cam terkejut sikit..
tapi saya tahu mama tengah amik gambar saya..
comel kan saya...


yeayyy..
saya sedang menjelir lidah saya yang comel tuh.
nampak tak..
saya comel kan..

hehe...
tok ngan wan cakap saya dan macam budak besar..
besar kan saya..

apa mama
nak suruh saya jelir lagi..
ala mama nih..
malu ler saya..
asyik kena buat gitu jer...
tapi takpelah..


demi mama tersayang

uuuuhhhh terasa sungguh comel saya harini








erksss mama
esok saya nak kena cucuk kan..


Comments

  1. hheee..jelir2 lidahhh..tomei2..xpe xpe..tu cara dia nk entertain himself.. =)

    ReplyDelete
  2. hehe.. sonok nampak sue..'dah da peluk2 gomol harizz..

    eh harizz da g cucu 2nd dos ker belum..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…