Skip to main content

kesukaan yang baru..


hello..
saya di kulim sekarang..

mama bawak saya balik kampung..
jumpa tok ngan wan saya..

saya pun rindu sangat dekat dorang..



sampai jer semalam..
tok wan terus dukung saya..
saya suka...

owh..
saya ada habit baru..

nak tahu
nilah hobby baru saya..
kawan2 seusia saya
ramai dah suka buat hobi baru nih..

iaitu menjelir lidah...
cam ada satu kenikmatan di situ..

mama amik gegambar nih
semalam..
waktu tuh semua orang pegi semayang terawih..


saya tinggal dengan mama n kakak2 saya..

sebelum beraksi..
saya cam terkejut sikit..
tapi saya tahu mama tengah amik gambar saya..
comel kan saya...


yeayyy..
saya sedang menjelir lidah saya yang comel tuh.
nampak tak..
saya comel kan..

hehe...
tok ngan wan cakap saya dan macam budak besar..
besar kan saya..

apa mama
nak suruh saya jelir lagi..
ala mama nih..
malu ler saya..
asyik kena buat gitu jer...
tapi takpelah..


demi mama tersayang

uuuuhhhh terasa sungguh comel saya harini








erksss mama
esok saya nak kena cucuk kan..


Comments

  1. hheee..jelir2 lidahhh..tomei2..xpe xpe..tu cara dia nk entertain himself.. =)

    ReplyDelete
  2. hehe.. sonok nampak sue..'dah da peluk2 gomol harizz..

    eh harizz da g cucu 2nd dos ker belum..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata