Skip to main content

lama punya hal da...

ni sebenarnya citer ari sabtu itu hari..
kan blog aku buat perangai..
(cam aku jugak)



so bila takleh nak upload gambar...
aku cam segan ler sikit nak menulis...
ni dah boleh..


so cargasss buat n3..



sabtu lepas...
lepas Hn buat training dia bagai..
kami sekeluarga bersama 2 keluarga lain..
telah memanjangkan langkah ke Alor Star..



kami ke Sentosa..
satu pasaraya yang kini dah bertukar jadi
pusat Handphone n ICT...

gila banyak sungguh booth jual hp kat ground floor tuh..
(tapi mmg ler tak boleh lawan kat KL nun)..

kami sampai agak lewat..
sebab all the way ujan sepanjang jalan....


bila sampai terus naik tingkat 6..
lerrrr aku
tak tahu plak kat sini ada bowling..
walhal dah 4-5 tahun aku kerja kat Alor Star..



aku gigihkan diri nak main jugak..
tak kira..
Afi mujur ok jer..

cuma sejak dua menjak nih kan
dah kurang tido siang..
so
mmg semedang ler dia dok melangut
tengok itu dan ini..



pompuan cuma dua orang jer yang main..
yang sorang tuh aku namakan kak M..
dia first time main..

dia datang ngan hubby dia jer..
(kawan Hnler semua nih)

tak bawak anak2 dia (satu school ngan anak aku)
dah lama tak main..
so agak tunggang langgang ler balingannya..
alah aku tak kisah sangat pun..

bukan nyer lawan nak dapat adiah..

teringat pulak dulu masa dekat maktab..
ada bowling punya game..

setiap kelas kena antar wakil..
kelas aku boleh semua pakat tak mau main..
aku mmg gian tak kira dah time tuh..
last2 mujur ada geng jugak..
wpun depa pun ler close friend aku..




nak dijadikan citer..
aku dapat second place tuk kategori pompuan..
tidak disangka-sangka...


hehe..
glamour kejap...



nih gambar bawah..
aku bf Afi..
tadak malu2 dah..
sebab ada nursing cover nih...

dah lama dah ada benda alah nih..
cuma tak sempat nak amik gambar jer..
hehe..





Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…