Skip to main content

murahnya.... harga sebuah...


seee
kan aku dah cakap
aku nak tulis paper..
kena carik gambar dulu...





hehe
nih dah ada gambar
mula ler menggigil tangan nih
nak menaip




nih benda yang aku beli
masa balik Kulim itu hari..
kan ke minggu nih asyik ujan jer kan..
so dijadikan cerita baju
si kecik tuh..
dah tak berapa nak ada..

terpaksaler gi kedai carik baju baru
hehe
alasan jer tuh...


sebenarnya
tangan nih dah
gatal sangat nak membelanjakan duit..


bagus la ada orang cam aku nih

as usual
kedai biasa yang kami selalu terpa
tuk beli
bebarang baby...


kedai tuh
pada dasarnya mmg nampak cam 2 tingkat
tapi alkisah
aku tak penah ler naik tingkat atas..

so aritu sebab nak carik baju (harian) Afi
aku naik ler bahagian atas..

banyak ler toys..
n baju2 kat situ...
yang best tuh murah weeiiiii


nampak price tag tuh

hah
rega sepasang baju n suar
hanya RM 9.90
murah kan....

aku beli 3 pasang...
ada yang RM10.90
kira oklah..


pastu turun
tengok pulak susu

rega tuk Frisolac
RM48 jer

kalau dekat Arau..
paling murah pun RM51 or RM49


ni kira murah ler kan
(walaupun beza sehengget jer pun)


nanti boleh pi beli lagi..
so sesapa duduk kulim...
or area yang sewaktu dengannya..
jom ah



kita gi memborong kat kedai nih..
ala dekat2 Farmasi Mega di Taman Selasih tuh

Comments

  1. woooo jauh tu klu ena nak pergi hehehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe
    tulah pasal...
    sonoknya Ena gi shopping kasut ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..