Skip to main content

murahnya.... harga sebuah...


seee
kan aku dah cakap
aku nak tulis paper..
kena carik gambar dulu...





hehe
nih dah ada gambar
mula ler menggigil tangan nih
nak menaip




nih benda yang aku beli
masa balik Kulim itu hari..
kan ke minggu nih asyik ujan jer kan..
so dijadikan cerita baju
si kecik tuh..
dah tak berapa nak ada..

terpaksaler gi kedai carik baju baru
hehe
alasan jer tuh...


sebenarnya
tangan nih dah
gatal sangat nak membelanjakan duit..


bagus la ada orang cam aku nih

as usual
kedai biasa yang kami selalu terpa
tuk beli
bebarang baby...


kedai tuh
pada dasarnya mmg nampak cam 2 tingkat
tapi alkisah
aku tak penah ler naik tingkat atas..

so aritu sebab nak carik baju (harian) Afi
aku naik ler bahagian atas..

banyak ler toys..
n baju2 kat situ...
yang best tuh murah weeiiiii


nampak price tag tuh

hah
rega sepasang baju n suar
hanya RM 9.90
murah kan....

aku beli 3 pasang...
ada yang RM10.90
kira oklah..


pastu turun
tengok pulak susu

rega tuk Frisolac
RM48 jer

kalau dekat Arau..
paling murah pun RM51 or RM49


ni kira murah ler kan
(walaupun beza sehengget jer pun)


nanti boleh pi beli lagi..
so sesapa duduk kulim...
or area yang sewaktu dengannya..
jom ah



kita gi memborong kat kedai nih..
ala dekat2 Farmasi Mega di Taman Selasih tuh

Comments

  1. woooo jauh tu klu ena nak pergi hehehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe
    tulah pasal...
    sonoknya Ena gi shopping kasut ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…