Skip to main content

nak tulis kena tengok gambar apa dulu yang ada dalam gallery gambar aku..



alkisah tadak gambar baru..
adehhh...




n to make things worst..
tetiba bluetooth dekat laptop aku pulak..
cam weng semacam...
camno tuh..



hehe....
okeh ini antara gambar aku yang paling latest aku amik

ada nampak pape perubahan tak..
cepat2 bagitau sapa yang tau..
hehe...


okeh aku sebenarnya nak citer pasal benda alah kat bawah nih
haaa...
cuba korang teka air apakah itu..




oklah..
kalau korang jawab pun bukan aku leh dengar kan
so baik aku bagitau jawapannya..


nih air soya
brand home soy..
(sejak dua menjak nih Hn suka benoooorrr ngan Home soy)
kami amik yang gula perang..
yummy...



sejak zaman guna Herbalife lagi
aku suka campur ngan soya..
kekadang ngan susu anlene...


so di sini ada
lebih kurang 250-300ml air soya


cuba tengok bekas apa yang aku guna
yeeeee betul
tu bekas HL...


senang sikit
sebab dah ada sukatan..
kalau tak jenuh pulak nak guna botol
Afi suka baper ml nak letak kan

then..
amik ler yang ni pulak..
uuuuu sedap oooo korang..
aku kan cam penggemar benda2 yang ala coklat gitu..
so aku beli lah choc flavour ini...

(hantu nescafe lagi)

di campur kan bersama soya itu tadi ye

hati-hati ceduk 2 scoop..
save gila....
haha...

bukan per..
aku ikut suggestion cikgu aku



besau kan scoop dia
hah...
pas dah campur..



kita goncang2 ler..
kasi sebati..
hah
senang jer

juadah berbuka aku..
hehe


dah siap pun...
lima minit pun tak sampai..



kalau tuk sahur
aku tambah satu scoop fibergy..
aku ikut suggestion cikgu aku

mmg sedap...

aku tak pandai nak komen bahasa saintifik..
yang aku tahu
sedap dan insyaallah akan meninggalkan kesan..
itu je..

so kalau korang nak tengok testimonial
yang lebih canggih manggih dari pengguna Usana nih
u can either go to MrsImran or Leed punya blog...
(tak yah kot letak link kan..)

kat sebelah tepi kanan blog aku tuh ada link dorang..

kata hati... nak jadi ahli ler...


Comments

  1. aik tukar rumah lg..simple jea..tak nampak serabut pun..

    ena cam perasan yg pipi eina dh kurus skit tak chubby mcm sblm nie

    ReplyDelete
  2. owh yeke
    hehe..
    tima kasih nooo
    sebab bagi kata semangat cam gini

    hehe..
    cepatler susut sikit badan nih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…