Skip to main content

nak tulis kena tengok gambar apa dulu yang ada dalam gallery gambar aku..



alkisah tadak gambar baru..
adehhh...




n to make things worst..
tetiba bluetooth dekat laptop aku pulak..
cam weng semacam...
camno tuh..



hehe....
okeh ini antara gambar aku yang paling latest aku amik

ada nampak pape perubahan tak..
cepat2 bagitau sapa yang tau..
hehe...


okeh aku sebenarnya nak citer pasal benda alah kat bawah nih
haaa...
cuba korang teka air apakah itu..




oklah..
kalau korang jawab pun bukan aku leh dengar kan
so baik aku bagitau jawapannya..


nih air soya
brand home soy..
(sejak dua menjak nih Hn suka benoooorrr ngan Home soy)
kami amik yang gula perang..
yummy...



sejak zaman guna Herbalife lagi
aku suka campur ngan soya..
kekadang ngan susu anlene...


so di sini ada
lebih kurang 250-300ml air soya


cuba tengok bekas apa yang aku guna
yeeeee betul
tu bekas HL...


senang sikit
sebab dah ada sukatan..
kalau tak jenuh pulak nak guna botol
Afi suka baper ml nak letak kan

then..
amik ler yang ni pulak..
uuuuu sedap oooo korang..
aku kan cam penggemar benda2 yang ala coklat gitu..
so aku beli lah choc flavour ini...

(hantu nescafe lagi)

di campur kan bersama soya itu tadi ye

hati-hati ceduk 2 scoop..
save gila....
haha...

bukan per..
aku ikut suggestion cikgu aku



besau kan scoop dia
hah...
pas dah campur..



kita goncang2 ler..
kasi sebati..
hah
senang jer

juadah berbuka aku..
hehe


dah siap pun...
lima minit pun tak sampai..



kalau tuk sahur
aku tambah satu scoop fibergy..
aku ikut suggestion cikgu aku

mmg sedap...

aku tak pandai nak komen bahasa saintifik..
yang aku tahu
sedap dan insyaallah akan meninggalkan kesan..
itu je..

so kalau korang nak tengok testimonial
yang lebih canggih manggih dari pengguna Usana nih
u can either go to MrsImran or Leed punya blog...
(tak yah kot letak link kan..)

kat sebelah tepi kanan blog aku tuh ada link dorang..

kata hati... nak jadi ahli ler...


Comments

  1. aik tukar rumah lg..simple jea..tak nampak serabut pun..

    ena cam perasan yg pipi eina dh kurus skit tak chubby mcm sblm nie

    ReplyDelete
  2. owh yeke
    hehe..
    tima kasih nooo
    sebab bagi kata semangat cam gini

    hehe..
    cepatler susut sikit badan nih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata