Skip to main content

pasal princess nih pulak..


aku dok google balik folder lama2..
then aku jumpa ler gambar2 lama bebudak berdua nih..




sungguh le berisi dorang masa nih..
si adik mmg sampai sekarang pun berisi jugak..
cuma tidak seperti dulu..


si kakak tuh yang aku cam teruja sangat tengok gambar dia

sungguh ler berbeza dia dulu n sekarang..
sungguh kecik dia sekarang nih..

tapi makan boleh tahan banyak..
cuma ikut mood dia lah..

kalau time tuh dia nak makan banyak..
siap bertambah kau...
tapi kalau time dia takmo makan..
hmm
jenuh paksa..

kekadang smp nangis2..

kalau tak silap aku
time nih..
kami gi Bukit Merah Lake town..
pegi dengan rombongan budak asrama sekolah Hn ler
sapa lagi kan..

kalau sampai tempat cam gini..
mmg ler kena mandi..
kalau tak silap banyak ler..

aku pun mandi jugak..
sonok oooo
dok dalam pelampung besau tuh

gambar nih pulak..
kami gi Taman Ular di Kangar..

percayalah...
sudah sekian lama tidak ke sana..
wpun tmpt tuh cam kecik jer..
ular pun cam leh kira ler baper banyak..

tapi budak2 nih suka jer kalau gi jalan2..








last but not least..
nih gambar dorang masa raya..
comel kan..



Comments

  1. comelnya princess2 nih..geram cam nak cubit

    ReplyDelete
  2. hehe..
    meh ler cubit dorang..
    sekarang dah tak debab cam dulu..
    dah kurus..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…