Skip to main content

bahana menjadi sorang budak cerdik IT

kabare semua..
hehe...



sihat kot noo..
kalau rasa tak sihat..
cepat2 gi klinik or spital ye..
jangan dok melangut tunggu lama2..

aku nih dok rasa sakit2 tekak nih...
habuan ler..
minum air ais tak ingat donia...
pulun sungguh aku...

hehe..
amik rasakan..
dah sakit..

owh..
am using my school's laptop..
kan ker cikgu bahasa inggeris dapat laptop..
hasil ehsan PPSMI punya project ler nih..

hmm bila nak kuar cerita raya nih.... sabaq nooo..
biar orang lain story the mory dulu..
hehe..
alasan jer tuh..
tapi tulah
nanti jelah aku story..
sebab la nih aku dok pulun tolong Hn with something..
pastu..
kat sekolah pulak dok kalut dengan sistem baru ISIS..
adehlaaaaa
sampai bila la dok nak bertukar sistem itu ini...
mmg ler untuk memudahkan semua orang..
tapi hok dok kena awal nih yang agak pening nih..
hehe..
bahana menjadi sorang budak cerdik IT
kwang... kwang... kwang..




Jom sihatkan diri dengan Usana..
Rugi tak cuba tau
Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. betul tu..kami 3 beranak nie pun tgh berlawan saper batuk plg kuat..sakit gila tekak nie..suara pun dah jd mcm ella..manja gediksss gitu

    ReplyDelete
  2. uissshhh kalau sora jadi ella okler tuh ena..
    hehe...

    jom kita lawan
    sapa batuk paling kuat
    hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…