Skip to main content

bahana menjadi sorang budak cerdik IT

kabare semua..
hehe...



sihat kot noo..
kalau rasa tak sihat..
cepat2 gi klinik or spital ye..
jangan dok melangut tunggu lama2..

aku nih dok rasa sakit2 tekak nih...
habuan ler..
minum air ais tak ingat donia...
pulun sungguh aku...

hehe..
amik rasakan..
dah sakit..

owh..
am using my school's laptop..
kan ker cikgu bahasa inggeris dapat laptop..
hasil ehsan PPSMI punya project ler nih..

hmm bila nak kuar cerita raya nih.... sabaq nooo..
biar orang lain story the mory dulu..
hehe..
alasan jer tuh..
tapi tulah
nanti jelah aku story..
sebab la nih aku dok pulun tolong Hn with something..
pastu..
kat sekolah pulak dok kalut dengan sistem baru ISIS..
adehlaaaaa
sampai bila la dok nak bertukar sistem itu ini...
mmg ler untuk memudahkan semua orang..
tapi hok dok kena awal nih yang agak pening nih..
hehe..
bahana menjadi sorang budak cerdik IT
kwang... kwang... kwang..




Jom sihatkan diri dengan Usana..
Rugi tak cuba tau
Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. betul tu..kami 3 beranak nie pun tgh berlawan saper batuk plg kuat..sakit gila tekak nie..suara pun dah jd mcm ella..manja gediksss gitu

    ReplyDelete
  2. uissshhh kalau sora jadi ella okler tuh ena..
    hehe...

    jom kita lawan
    sapa batuk paling kuat
    hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…