Skip to main content

kedua puteriku


perggghhh
hari raya tuhhh
ada entry..

hehe...
autopublish nooo


memandangkan tarikh ini agak cantik..
dan agak keramat bagi aku so aku nak tulis jugak..
walaupun cuma sebaris dua ayat...

Annisa will always be with her daddy..
tak tau kenapa...

tapi sekarang
abah dia dok merajuk dengan dia..

sebab dia dah banyak karenah..
(kira beralih arah ler sekarang)

kalau Annisa with her daddy..
yang nih pulak asyik dok berkepit ngan aku lah..

hehe..
tapi tuh sebelum Afi ada..
bila Afi dah ada..
n Nisa dah beralih arah dari abahnya..
so Yana sekarang...
mmg nampak sangat asyik nak berkepit dengan abahnya..

ishhh kalau ler korang boleh tengok..
kan..

hehe..
saje nak bagi si adik tuh sakit ati..
dia saja jer buat manja2 ngan abahnya..



tapi apapun
they are both my dearest princess..
tadak sapa yang boleh ubah itu..

ramai yang cakap
aku hebat sebab dapat melahirkan dan menjaga anak kembar..
(takdelah hebat mana pun)


tapi aku lebih bangga
kerana mereka anak aku..
dan aku sayang mereka..


insyaallah dengan izin Allah..
aku harap
aku dapat melunaskan tanggungjawab yang telah
di amanahkan kepada aku
sebaik mungkin..

aku berdoa agar kasih sayang aku cukup tuk mereka bertiga..
aku harap aku tidak akan membezakan kasih sayang aku..


dan
sempena tarikh yang sangat cantik ini









20092009....


SELAMAT HARI LAHIR

buat kedua puteriku..
Aleeya Adriana Hairul Nizam
&
Aleeya Annisa Hairul Nizam




Aleeya Adriana bt Hairul Nizam
aka Kakak

Aleeya Annisa bt Hairul Nizam
aka Adik







Kakak n Adik.. mama sayang kalian berdua.. tak pernah kurang kasih sayang mama terhadap kalian berdua... mama doakan kesejahteraan, kesihatan, dimurahkan rezeki, berbahagia selalu hendaknya.. harapan mama agar kalian berdua dapat menjadi anak yang hebat.. anak yang terbaik buat mama.. kakak yang terbaik buat Afi... ketahuilah sayang... mama marahkan kalian bukan bermakna mama tak sayang.. tapi mama hanya inginkan yang terbaik buat kalian...

u are the shine of my life



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. happy birthday to kakak n adik!
    moga menjadi anak2 yg solehah yeee...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…