Skip to main content

kedua puteriku


perggghhh
hari raya tuhhh
ada entry..

hehe...
autopublish nooo


memandangkan tarikh ini agak cantik..
dan agak keramat bagi aku so aku nak tulis jugak..
walaupun cuma sebaris dua ayat...

Annisa will always be with her daddy..
tak tau kenapa...

tapi sekarang
abah dia dok merajuk dengan dia..

sebab dia dah banyak karenah..
(kira beralih arah ler sekarang)

kalau Annisa with her daddy..
yang nih pulak asyik dok berkepit ngan aku lah..

hehe..
tapi tuh sebelum Afi ada..
bila Afi dah ada..
n Nisa dah beralih arah dari abahnya..
so Yana sekarang...
mmg nampak sangat asyik nak berkepit dengan abahnya..

ishhh kalau ler korang boleh tengok..
kan..

hehe..
saje nak bagi si adik tuh sakit ati..
dia saja jer buat manja2 ngan abahnya..



tapi apapun
they are both my dearest princess..
tadak sapa yang boleh ubah itu..

ramai yang cakap
aku hebat sebab dapat melahirkan dan menjaga anak kembar..
(takdelah hebat mana pun)


tapi aku lebih bangga
kerana mereka anak aku..
dan aku sayang mereka..


insyaallah dengan izin Allah..
aku harap
aku dapat melunaskan tanggungjawab yang telah
di amanahkan kepada aku
sebaik mungkin..

aku berdoa agar kasih sayang aku cukup tuk mereka bertiga..
aku harap aku tidak akan membezakan kasih sayang aku..


dan
sempena tarikh yang sangat cantik ini









20092009....


SELAMAT HARI LAHIR

buat kedua puteriku..
Aleeya Adriana Hairul Nizam
&
Aleeya Annisa Hairul Nizam




Aleeya Adriana bt Hairul Nizam
aka Kakak

Aleeya Annisa bt Hairul Nizam
aka Adik







Kakak n Adik.. mama sayang kalian berdua.. tak pernah kurang kasih sayang mama terhadap kalian berdua... mama doakan kesejahteraan, kesihatan, dimurahkan rezeki, berbahagia selalu hendaknya.. harapan mama agar kalian berdua dapat menjadi anak yang hebat.. anak yang terbaik buat mama.. kakak yang terbaik buat Afi... ketahuilah sayang... mama marahkan kalian bukan bermakna mama tak sayang.. tapi mama hanya inginkan yang terbaik buat kalian...

u are the shine of my life



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. happy birthday to kakak n adik!
    moga menjadi anak2 yg solehah yeee...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…