Skip to main content

kedua puteriku


perggghhh
hari raya tuhhh
ada entry..

hehe...
autopublish nooo


memandangkan tarikh ini agak cantik..
dan agak keramat bagi aku so aku nak tulis jugak..
walaupun cuma sebaris dua ayat...

Annisa will always be with her daddy..
tak tau kenapa...

tapi sekarang
abah dia dok merajuk dengan dia..

sebab dia dah banyak karenah..
(kira beralih arah ler sekarang)

kalau Annisa with her daddy..
yang nih pulak asyik dok berkepit ngan aku lah..

hehe..
tapi tuh sebelum Afi ada..
bila Afi dah ada..
n Nisa dah beralih arah dari abahnya..
so Yana sekarang...
mmg nampak sangat asyik nak berkepit dengan abahnya..

ishhh kalau ler korang boleh tengok..
kan..

hehe..
saje nak bagi si adik tuh sakit ati..
dia saja jer buat manja2 ngan abahnya..



tapi apapun
they are both my dearest princess..
tadak sapa yang boleh ubah itu..

ramai yang cakap
aku hebat sebab dapat melahirkan dan menjaga anak kembar..
(takdelah hebat mana pun)


tapi aku lebih bangga
kerana mereka anak aku..
dan aku sayang mereka..


insyaallah dengan izin Allah..
aku harap
aku dapat melunaskan tanggungjawab yang telah
di amanahkan kepada aku
sebaik mungkin..

aku berdoa agar kasih sayang aku cukup tuk mereka bertiga..
aku harap aku tidak akan membezakan kasih sayang aku..


dan
sempena tarikh yang sangat cantik ini









20092009....


SELAMAT HARI LAHIR

buat kedua puteriku..
Aleeya Adriana Hairul Nizam
&
Aleeya Annisa Hairul Nizam




Aleeya Adriana bt Hairul Nizam
aka Kakak

Aleeya Annisa bt Hairul Nizam
aka Adik







Kakak n Adik.. mama sayang kalian berdua.. tak pernah kurang kasih sayang mama terhadap kalian berdua... mama doakan kesejahteraan, kesihatan, dimurahkan rezeki, berbahagia selalu hendaknya.. harapan mama agar kalian berdua dapat menjadi anak yang hebat.. anak yang terbaik buat mama.. kakak yang terbaik buat Afi... ketahuilah sayang... mama marahkan kalian bukan bermakna mama tak sayang.. tapi mama hanya inginkan yang terbaik buat kalian...

u are the shine of my life



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. happy birthday to kakak n adik!
    moga menjadi anak2 yg solehah yeee...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...