Skip to main content

mama dan2 tu kena sound

da lama tak story pasal bebudak berdua nih..



hehe..
kuat weyyy depa puasa..

kalau tak silap aku ler kan


tinggal puasa
hanya lima hari jer
setakat arini

ari2 puasa pun
aku tengok dorang cam kuat semacam jer..




takdelah
terbaring jer...


mama apa nih
main snap2 gambar kot belakang nih...

nasib baik comel jugak..
hasilnya..

these were taken a few days ago...
waktu tuh kitaorg ke Kangar..


tak silap aku lah
gi settle segala hutang piutang di bank2
sekitar Kangar

mama..
Nisa nak duduk ngan baby..
nak jaga baby..



hehe
ada tokoh tak jaga adik..

boleh ler Nisa oooiiii
haaa tengok tuh
maintain comey ler tuh..




sekarang da pandai..
kalau kena marah sikit p un..

mama dan2 tu kena sound


mama nih tak sayang kakak/adik ker...
asyik marah2 jer...

bolehhhhh gitu

Comments

  1. mama pon dh kena sound dah la ni..hehe

    ReplyDelete
  2. hahah
    tu la pasal lily...
    kita sound dia
    dia sound kita balik

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…