Skip to main content

ni dulu yerrrr.... nantikan kesudahannya


orang lain dah basi dah story raya nih
tapi aku baru dok kalut nak buat..


hehe...
ni pun..
bukan cerita raya pertama n persiapan sebelumnya...

tu kena tunggu
sebab gambar dok dalam hp..
belum transfer..



ni cerita raya ke 3 dulu..
sebabnya gegambar nya aku puas hati tengok..
adik aku..
aka hubby Nurul Diana...
telah mengambil gambar dengan begitu bersungguh2..
adik aku ler tuh..


so..
raya ke 3
kalau kebiasaannya kami akan gerak balik ke Tg Karang
or mungkin beraya di Kulim jer..

tapi kali nih..
a bit special..
hmm selit gambar nih dulu..

my family...
the whole family..

susah weiii nak dapat gambar beramai gini..
asyik2 terkurang sana.. terkurang sini..
thanks adik..
for the beautiful picture...


then gerak ke tempat arah tujuan kami..
apa punya ayat daaa..


tengah musykil nih.. naper tetiba jadi ijau gambar aku.. nih






tadaaaaaaa

see the banner..
haaaa


tulah aktiviti kitaorang pada raya ke 3..
kami generasi ke 2,3 dan 4
even 5 or 6
berkumpul di Butterworth..
ala sepoi2 bahasa kat tepi pantai
tuk berhari keluarga...

sempoiiiii abiss...


waktu kami sampai tuh
orang dah ramai..
hehe..
besalah
ada anak2 kecik nih kan...
banyak ler halangannya
cehhh alasan.. tak mau kalah


para ibu dan anak2 dara..








Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. wah meriahnya berkumpul tuk semua generasi..

    ReplyDelete
  2. comelnya afi...dah besar dia ye!
    pndai senyum depan kamera plak tuh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...