Skip to main content

ni dulu yerrrr.... nantikan kesudahannya


orang lain dah basi dah story raya nih
tapi aku baru dok kalut nak buat..


hehe...
ni pun..
bukan cerita raya pertama n persiapan sebelumnya...

tu kena tunggu
sebab gambar dok dalam hp..
belum transfer..



ni cerita raya ke 3 dulu..
sebabnya gegambar nya aku puas hati tengok..
adik aku..
aka hubby Nurul Diana...
telah mengambil gambar dengan begitu bersungguh2..
adik aku ler tuh..


so..
raya ke 3
kalau kebiasaannya kami akan gerak balik ke Tg Karang
or mungkin beraya di Kulim jer..

tapi kali nih..
a bit special..
hmm selit gambar nih dulu..

my family...
the whole family..

susah weiii nak dapat gambar beramai gini..
asyik2 terkurang sana.. terkurang sini..
thanks adik..
for the beautiful picture...


then gerak ke tempat arah tujuan kami..
apa punya ayat daaa..


tengah musykil nih.. naper tetiba jadi ijau gambar aku.. nih






tadaaaaaaa

see the banner..
haaaa


tulah aktiviti kitaorang pada raya ke 3..
kami generasi ke 2,3 dan 4
even 5 or 6
berkumpul di Butterworth..
ala sepoi2 bahasa kat tepi pantai
tuk berhari keluarga...

sempoiiiii abiss...


waktu kami sampai tuh
orang dah ramai..
hehe..
besalah
ada anak2 kecik nih kan...
banyak ler halangannya
cehhh alasan.. tak mau kalah


para ibu dan anak2 dara..








Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. wah meriahnya berkumpul tuk semua generasi..

    ReplyDelete
  2. comelnya afi...dah besar dia ye!
    pndai senyum depan kamera plak tuh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..