Skip to main content

pada yang sudi datang..

click2 dekat blog aku dah mencecah 10K lebih...



terima kasih noo
pada yang sudi datang..


ishhhh aku pun tak tau apa yang menarik sangat dekat blog nih..
cuma coretan hidup aku dan keluarga aku jer..

tu pasal aku dah ubah...
the title of me blog is
aku dan kehidupanku..



aku harapkan blog ini akan menyimpan segala kenangan manis dan pahit aku..
bukan untuk tatapan sesapa
tapi sebagai medium aku
menyatakan apa yang ingin aku katakan...


aku menulis...
bukan tuk membangga diri...
atau menunjukkan aku lemah kerana inginkan simpati...
tapi aku menulis...

sebab aku suka...
aku suka keluarkan apa yang boleh aku baca semula
mungkin esok2 aku akan baca semula apa yang pernah aku tulis...


sapa tahu..
ada hasil coretan aku yang dapat membantu...
menaikkan semangat aku kembali...
membuatkan aku ketawa di kala aku duka..

kerana aku yakin
aku mampu lakukan itu...


kepada teman2 yang sudi membaca..
meninggalkan komen...
aku hargainya...

aku bahagia..
dapat kenalan baru..
walaupun di alam siber cuma persahabatan kita..


teirma kasih kerana terus membaca...



Comments

  1. betul tu...rasanye ni la tmpt paling sesuai utk mencoretkn sesuatu utk dikenang suatu ari nnt...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…