Skip to main content

sapa tak try rugi woooo



Assalamualaikum...


nih nak cerita sikit nooo..
tapi kot kalau rasa tak mau nak baca
pun tak pa...

kalau teringin nak tau
kotla kan mana nak pi tau..
terasa mcam ada faedahnya

teruskan lah membaca

hehe
gila punya skema jawapan nooo
nih nak story de morning glory
pasal Usana...



let i said before lah kan..
aku la nih
one of the independent distributor..

aku berminat nak try Usana
bila aku mula sedar yang badan aku dah
tak berfungsi
dalam tahap yang terbaik..

u know what..
lepas aku bersalinkan Afi..
kondisi badan aku
dah ler gemuk..
hehe ngaku tuh..
pastu aku dok sakit2 sendi...

kalau diingatkan balik..
dulu masa twin aku tak rasa sangat sakit2 badan nih..
tapi kalinih
serius


nak bangun dari duduk..
mmg aku rasa sangat..
cam tulang aku dah tak cukup kuat..



so going through from one blog to another...
besalah kengkawan ramai
then aku jumpa blog
Mrs Imran..
bukan ler baru jumpa
dah lama dok baca..
pastu dia dok story pasal Usana..
terjebak nak try..
tapi aku buy through Leed
memula
beli
aku amik nutrimeal n fibergy
n oso procosa
nih gambar fibergy aku yang dah nak abis


aku amik perasa peach mango...
minum nih mmg
tak rasa lapar..
sebab apa..
sebab dia minuman berserat..
then nutrimeal aku amik
chocolate..
sedap jugak...
tapi da abis so aku try pulak..
vanilla..



haaaaa
ni botol fibergy..
nampak tak dia tulis apa
fiber drink mix..
haaaa korang campurler
dengan apa jua jenis minuman kegemaran korang..
tapi sejuk yer...
sebab setahu aku orang tak bancuh minuman berserat
dengan air panas...





dan yang nih pulak
adalah nutrimeal aku yang paling latest...
perasa vanilla..
saja le kan try dua2 flavour..
kot nanti ada hat tanya
sedap yg mana satu..
kalau choc tuh
mungkin ler korang tak baper berani
nak campur dengan jus2 buah bagai kan..
(tapi leed ajar minum ngan air oren twister tuh.. sedap gak - aku da try)
so boleh ler try vanilla nih..



alamak gambar procosa aku lupa pulak nak masukkan
sapa nak tgk
godek2 ler entry pasal Usana nih deh..






so nak try Usana,
for pembelian pertama aku bagi harga member;


Harga:
Nutrimeal rm110 (member), rm132 (retail)
Fibergy rm110 (member), rm132 (retail)
Delivery: rm4


interested...
just email me okeh


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata