Skip to main content

sapa tak try rugi woooo



Assalamualaikum...


nih nak cerita sikit nooo..
tapi kot kalau rasa tak mau nak baca
pun tak pa...

kalau teringin nak tau
kotla kan mana nak pi tau..
terasa mcam ada faedahnya

teruskan lah membaca

hehe
gila punya skema jawapan nooo
nih nak story de morning glory
pasal Usana...



let i said before lah kan..
aku la nih
one of the independent distributor..

aku berminat nak try Usana
bila aku mula sedar yang badan aku dah
tak berfungsi
dalam tahap yang terbaik..

u know what..
lepas aku bersalinkan Afi..
kondisi badan aku
dah ler gemuk..
hehe ngaku tuh..
pastu aku dok sakit2 sendi...

kalau diingatkan balik..
dulu masa twin aku tak rasa sangat sakit2 badan nih..
tapi kalinih
serius


nak bangun dari duduk..
mmg aku rasa sangat..
cam tulang aku dah tak cukup kuat..



so going through from one blog to another...
besalah kengkawan ramai
then aku jumpa blog
Mrs Imran..
bukan ler baru jumpa
dah lama dok baca..
pastu dia dok story pasal Usana..
terjebak nak try..
tapi aku buy through Leed
memula
beli
aku amik nutrimeal n fibergy
n oso procosa
nih gambar fibergy aku yang dah nak abis


aku amik perasa peach mango...
minum nih mmg
tak rasa lapar..
sebab apa..
sebab dia minuman berserat..
then nutrimeal aku amik
chocolate..
sedap jugak...
tapi da abis so aku try pulak..
vanilla..



haaaaa
ni botol fibergy..
nampak tak dia tulis apa
fiber drink mix..
haaaa korang campurler
dengan apa jua jenis minuman kegemaran korang..
tapi sejuk yer...
sebab setahu aku orang tak bancuh minuman berserat
dengan air panas...





dan yang nih pulak
adalah nutrimeal aku yang paling latest...
perasa vanilla..
saja le kan try dua2 flavour..
kot nanti ada hat tanya
sedap yg mana satu..
kalau choc tuh
mungkin ler korang tak baper berani
nak campur dengan jus2 buah bagai kan..
(tapi leed ajar minum ngan air oren twister tuh.. sedap gak - aku da try)
so boleh ler try vanilla nih..



alamak gambar procosa aku lupa pulak nak masukkan
sapa nak tgk
godek2 ler entry pasal Usana nih deh..






so nak try Usana,
for pembelian pertama aku bagi harga member;


Harga:
Nutrimeal rm110 (member), rm132 (retail)
Fibergy rm110 (member), rm132 (retail)
Delivery: rm4


interested...
just email me okeh


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...