Skip to main content

tengok laptop masih on...












gambar pembuka bicara..










adalah sikit cerita raya dari aku kan..
dah lama tak update nih...

yolah semua ngah bercuti..
sesapa yg dok berjalan2 di laman blog soheh bosan
yelah..

kurang orang dok memblog
time2 raya nih ...


ada ker yg perasan... aku penah letak gmbr pakai bju nih dlm blog



aku pun tak ketinggalan..
tapi di waktu aku menaip nih
aku di umah adik aku di puncah alam...
anak2 semua ngan tido..
n aku jer yang dah bangun..

tengok laptop masih on...
adik aku ler nih
guna tapi tak tutup..


hehe.... masih nak salahkan orang lain.. walhal dia yg gedik nak mem'blog'


raya kalinih ok jer..
the twin and Afi pun ok jer.






they are having a great time..
going to places...


n the best part was..
Afi tersangatlah mudah tuk diuruskan..
sepanjang2 kami dok beraya ke sana ke mari..



Afi with both my nom n dad....



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. isk. sekali pandang cm muke harriz laaaa....afi..cepat la dtg umah mama sue...... huhuhuhuhuu

    ReplyDelete
  2. sue..
    tulah tgk muka harizz ingat dekat afi...
    tengok muka afi teringat dekat harizz..
    kuang3x..

    eh maybe on nov i'm going to klang...
    my sil maybe akan deliver her baby on november..

    raya ke berapa tah iena gi Klang..
    gi tengok adik SIL bersalin..
    teringat jugak nak contact sue..
    tapi rasa cam sue masih di kampung

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..