Skip to main content

yang pentingkan kesihatan..


am officially
an Independent USANA Distributor now...


hehe...
sebenarnya dah masuk quite a few days ago..
tapi saja nak tunggu segala mak nenek kits dia sampai dulu..
baru leh
announce...





hehe...
so dengan bangganya nih..
aku nak mengesyorkan kepada kengkawan aku
yang dok baca blog nih...


yang pentingkan kesihatan..
yang pentingkan makanan bernutrisi...
yang pentingkan kecantikan (eh dah nama pun pompuan kan.. takkan ler takmo cantik)
yang inginkan produk yang tidak terlalu mahal..
berkhasiat..
dan yang penting..
sedap di makan eh silap...
sedap di minum..



jom...
kita sama2 menelan...
produk dari USANA..

(sorry noooo aku lum amik gambar kits aku.. so tadak ler gambar.. yang ada nih pun aku amik dari Boss aku...)

owh kalinih..
aku borong sekali (acehhh borong.. camler banyak sangat membelinya)
Nutrimeal perisa French Vanilla..
aritu kan aku amik
Dutch Chocolate...
yummy..
sedap...


tapi nih dah abis..
so aku nak try the second flavour..
hehe...

senang ler aku nak story..
yang mana paling sedap kan..

tapilah aku rasa...
bab flavour nih..
korang ada kesukaan sendiri...


as for the other product yang aku try
which is


nih pun bagus tuk orang yang sakit2 sendi..
sebab aku mmg mengalami kesakitan itu...


seriousss.... umur baru mencecah 29 tahun (ewaaaahhhh)
tapi dah dok sakit2 tulang sendi...
tak sesuai kan..

so dengan Procosa II nih...
ada sedikit improvement...
rasa sakit dah kurang..
walaupun masih ada..
yelah...
benda sakit2 nih bukan boleh baik dengan sekali makan ubat..

betuiiiii dakkk..

kalau hak lain aku belum try lagi..
so nantilah kalau aku dah cuba ...
aku akan citer..


tapi idakler dalam bahasa ilmiah...
sebab aku bab2 nak review produk nih...
aku tak reti nak buat dalam bahasa ilmiah..
kira buat bahasa yang aku senang nak cerita n korang senang nak faham
itu aku retilah kan..



so nantikan..
more updates on USANA

kalau ler kan korang berminat nak tahu pasal USANA nih...
boleh jer email aku...
inz8799@yahoo.com

or
kalau korang suka nak baca pasal story USANA nih..

korang boleh gi

MrsImran punya blog
or

Comments

  1. best eh usana ni..? mmg u recommend ke..?

    ReplyDelete
  2. owh..shilashower pon jual ni jugak..best ke rasa dia???

    ReplyDelete
  3. sue, zaila n Ena...
    Usana mmg best ah...
    jom arrrr try...

    nutrimeal tu mmg iena recommend..
    hehe..

    jom arrr try

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…