Skip to main content

ada projek khas...



beside visiting Leed on 2nd day of Raya
me n family oso
bergerak jauh ke Kuala Perlis

apa lagi
selain dari tuk beraya..
ada projek khas...




she loves being captured..
hehe..

walaupun agak 'nakal' sekarang
tapi kekadang
karenahnya boleh buat
aku yang nak marah tak jadi marah..

dah namanya pun budak kan..
so ada ketikanya mereka agak lasak..
hmm

dengan si kakak ni pun boleh dok bergaduh..
pantang lepa skit..
sat lagi ada ler dengar
yang ni menangis..

or
satlagi si sorang lagi
menjerit

itu buat... ini buat...
adehlllaaaa


haaa
kami melawat si kecik comey nih..

sorry bie..
ganggu bie hari tuh..
tapi raya kan..
so tarak hal lah..


waktu kami sampai...
adik beradik keluarga Bie
masih ramai di situ..
so kami biarkan dorang main puas dulu dengan Aisya..

tapi tak lama pastu dorang pun balik..
hehe..

comey jer budak kecik tuh...
issshhhh tak berani aku nak pegang
seriusss...

hehe..
anak sendiri lain cerita
nih anak orang..

huhu
n she is so small..
takut aku nak angkat..
Bie gelakkan jer bila aku cakap aku tak berani..

tengok tuh
tido sampai muncung mulut2..
hehe...

such a cute girl..
dek kerana tengok Aisya..
Adriana cakap dia nak adik girl

adehhhh

hello bebeh.. how are u..
i am Afi.. nice knowing u Aisya..
pasni kita leh ler kawan..

teruja anak bujang aku nengok kawan dia
hehe..


Bie.. mujur jumpa jugak nooo carseat tuh..
hehe...
kalau tak camner nak bawak Aisya balik KL kan..
bila pulak nak balik mai perlis...


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..