Skip to main content

ada projek khas...



beside visiting Leed on 2nd day of Raya
me n family oso
bergerak jauh ke Kuala Perlis

apa lagi
selain dari tuk beraya..
ada projek khas...




she loves being captured..
hehe..

walaupun agak 'nakal' sekarang
tapi kekadang
karenahnya boleh buat
aku yang nak marah tak jadi marah..

dah namanya pun budak kan..
so ada ketikanya mereka agak lasak..
hmm

dengan si kakak ni pun boleh dok bergaduh..
pantang lepa skit..
sat lagi ada ler dengar
yang ni menangis..

or
satlagi si sorang lagi
menjerit

itu buat... ini buat...
adehlllaaaa


haaa
kami melawat si kecik comey nih..

sorry bie..
ganggu bie hari tuh..
tapi raya kan..
so tarak hal lah..


waktu kami sampai...
adik beradik keluarga Bie
masih ramai di situ..
so kami biarkan dorang main puas dulu dengan Aisya..

tapi tak lama pastu dorang pun balik..
hehe..

comey jer budak kecik tuh...
issshhhh tak berani aku nak pegang
seriusss...

hehe..
anak sendiri lain cerita
nih anak orang..

huhu
n she is so small..
takut aku nak angkat..
Bie gelakkan jer bila aku cakap aku tak berani..

tengok tuh
tido sampai muncung mulut2..
hehe...

such a cute girl..
dek kerana tengok Aisya..
Adriana cakap dia nak adik girl

adehhhh

hello bebeh.. how are u..
i am Afi.. nice knowing u Aisya..
pasni kita leh ler kawan..

teruja anak bujang aku nengok kawan dia
hehe..


Bie.. mujur jumpa jugak nooo carseat tuh..
hehe...
kalau tak camner nak bawak Aisya balik KL kan..
bila pulak nak balik mai perlis...


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...