Skip to main content

gabra kejap...


okeh
nak tulis pe nih..

harini
awal2 pgi tadi dapat berita my MIL pitam...
belum ler jatuh lagi
but going to..

adeh..
quite worried bout her...
ylah..
i'm guessing she is not feeling well due to
taking care of Afi while i'm not around recently..
2 malam soheh tido tak cukup
terpaksa melayan si kecik tuh...

tried to talk to Hn about sending Afi to our neighbour..
well she did mention that they are willing to take care of Afi..
waysss before i delivered..
but Hn tak mo awal2 tuh sebab risau kot
budak2 yang dijaga oleh our neighbour 'buat' Afi..
okey...
aku turutkan jer awal tuh..
but now since MIL is not feeling well...
kot kalau tetiba she fainted ke apa ker
and nobody is around except for Afi
camner tuh..
(bukan minta tapi things happen kan)

so when i told Hn the idea...
the good thing is he told MIL about it...
dah sah2 ler orang tua tu tak kasik..
adehlaaa....
bukan aku tak percaya mak nak jaga Afi...
tapi is possible aku taknak ler dengar mak sakit
while she is taking care of Afi..

but then
since both of them berkeras dont want to send Afi
to our neighbour..
so i'm not going to say anything anymore...

am praying for the best..





note: am not in a good mood.. its hard for me to even smile nowadays..
i'm hurt inside... but no one knows why...
am hoping that this feeling will go away..
and i'm going to smile again




Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...