Skip to main content

gabra kejap...


okeh
nak tulis pe nih..

harini
awal2 pgi tadi dapat berita my MIL pitam...
belum ler jatuh lagi
but going to..

adeh..
quite worried bout her...
ylah..
i'm guessing she is not feeling well due to
taking care of Afi while i'm not around recently..
2 malam soheh tido tak cukup
terpaksa melayan si kecik tuh...

tried to talk to Hn about sending Afi to our neighbour..
well she did mention that they are willing to take care of Afi..
waysss before i delivered..
but Hn tak mo awal2 tuh sebab risau kot
budak2 yang dijaga oleh our neighbour 'buat' Afi..
okey...
aku turutkan jer awal tuh..
but now since MIL is not feeling well...
kot kalau tetiba she fainted ke apa ker
and nobody is around except for Afi
camner tuh..
(bukan minta tapi things happen kan)

so when i told Hn the idea...
the good thing is he told MIL about it...
dah sah2 ler orang tua tu tak kasik..
adehlaaa....
bukan aku tak percaya mak nak jaga Afi...
tapi is possible aku taknak ler dengar mak sakit
while she is taking care of Afi..

but then
since both of them berkeras dont want to send Afi
to our neighbour..
so i'm not going to say anything anymore...

am praying for the best..





note: am not in a good mood.. its hard for me to even smile nowadays..
i'm hurt inside... but no one knows why...
am hoping that this feeling will go away..
and i'm going to smile again




Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..