Skip to main content

i'm sharing because i care



Mrs Imran thanks for the info..
so
i would like to share it with all
my blog reader..


i believe in helping each other
make us more close and connected..

so here goes





Dear All,

I've received quite a number of emails inquire for recommended supplements for ladies who want to get pregnant, already pregnant or having problem to get pregnant; (Again couldnt stress more on this PLEASE KINDLY CONSULT GYNAE BEFORE TAKING ANY SUPPLEMENTS)

To conceive (husband & wife need to take supplement, not only the wife)

Woman
1. Essentials - complete multivitamin , folic acid included. magnesium, zinc and vitamin A for healthy eggs.
2. BiOmega - good for fertility
3. Active Calcium Plus - good for bones

Man
1. Essentials - Vitamin A and zinc for production of healthy sperm. essential fatty acids found in nuts, seeds and flaxseed oil to balance your hormones and encourage healthy sperm
2. Poly C - Help for those with low sperm count, Vitamin C does wonders for sperm. Studies have shown that sufficient levels of Vitamin C can increase sperm production, enhance sperm quality, and prevent sperm from clumping together thereby increasing their motility. In other words, Vitamin C makes it easier for the little fellows to swim to where they have to be.

Having problem to get pregnant or keeping the baby because of pcos, cyst, irregular period, endometriosis, miscarriage and etc

1. Essentials
2. Proflavanol (stop once pregnant) - for cell repair
3. Coquinone (stop once pregnant) - for cell renewal

Pregnant

1. Essentials
2. BiOmega
3. Active Calcium Plus



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..