Skip to main content

i'm sharing because i care



Mrs Imran thanks for the info..
so
i would like to share it with all
my blog reader..


i believe in helping each other
make us more close and connected..

so here goes





Dear All,

I've received quite a number of emails inquire for recommended supplements for ladies who want to get pregnant, already pregnant or having problem to get pregnant; (Again couldnt stress more on this PLEASE KINDLY CONSULT GYNAE BEFORE TAKING ANY SUPPLEMENTS)

To conceive (husband & wife need to take supplement, not only the wife)

Woman
1. Essentials - complete multivitamin , folic acid included. magnesium, zinc and vitamin A for healthy eggs.
2. BiOmega - good for fertility
3. Active Calcium Plus - good for bones

Man
1. Essentials - Vitamin A and zinc for production of healthy sperm. essential fatty acids found in nuts, seeds and flaxseed oil to balance your hormones and encourage healthy sperm
2. Poly C - Help for those with low sperm count, Vitamin C does wonders for sperm. Studies have shown that sufficient levels of Vitamin C can increase sperm production, enhance sperm quality, and prevent sperm from clumping together thereby increasing their motility. In other words, Vitamin C makes it easier for the little fellows to swim to where they have to be.

Having problem to get pregnant or keeping the baby because of pcos, cyst, irregular period, endometriosis, miscarriage and etc

1. Essentials
2. Proflavanol (stop once pregnant) - for cell repair
3. Coquinone (stop once pregnant) - for cell renewal

Pregnant

1. Essentials
2. BiOmega
3. Active Calcium Plus



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...