Skip to main content

its the 5577studio.com... an entry...


Create an entry/post in your blog on what you think of this blog ~ title should include 5577studio.com in it,

okeh nih dah kali ke berapa ye aku join contest kat blog..
hmm bukan tak terbilang sebab banyak
tapi tak terbilang sebab aku pun tak tau baper banyak sebab terlalu sedikit..
rasanya maybe nih kali ke dua kot..

so ok back to the story...

i come across the blog through blog hopping.. besalah kan..
dah nama pun melompat blog... so bila dah jumpa terjah ler jugak..
dan aku pun mmg dok follow..

walaupun aku bukan lah mengenali si pemilik blog secara terperinci
tapi melalui pembacaan aku rasa penulis blog akaPuan Farah
adalah seorang yang terlibat dengan bidang seni..
hahahahah bukan artis yang dok menyanyi, berlakon tuh
tapi sorang yang berjiwa seni..
she has a lot of beautiful artworks



naaaa dah terbukti, terpampang kat situ graphic designer... takkan tak tau lagi kot
graphic designer soheh ler kena design2 bagai kan..

besides that... she is a mother to 2 beautiful princess... haaaa...
geng le kita... aku pun ada 2 princess maaa..

okeh..
selain dok goreng2 cerita pasal her daily life..
her blog turut menceritakan perihal keluarga nya...
her mom with her business...
(yummy cupcakes... owwwhhhh i love cupcakessss)
her father yang suka photography
her perfume biznes ngan her MIL..

adehhh banyakny bisnes... (see aku pun da pening kejap eja lagu tuh.. kejap eja lagu nih)
jadiknya
itulah cerita serba sikit pasal tuan empunya blog
n her blog content

okeh..
reason for entering the contest is this

Raya


yummy licious...
adehhh sedapnya the cupcakes...
can i have some...

aku suka bangat sama cupcakes.. so tu yang try my luck to enter tuh..
hehe...



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. Salam Iena :)..
    thanks for joining! (http://www.5577studio.com/contest)
    thanks for the lovely comments.. :)

    the lucky draw will be closed on the 31 Oct and
    the result will be announced on the 2 Nov.
    Do stay tuned yea..

    p/s: gud luck! insyaAllah kalau rezeki Iena.. suke cupcakes eh? Order laa.. mmg yummy!

    Thanks again. :)
    Take care!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...