Skip to main content

its the 5577studio.com... an entry...


Create an entry/post in your blog on what you think of this blog ~ title should include 5577studio.com in it,

okeh nih dah kali ke berapa ye aku join contest kat blog..
hmm bukan tak terbilang sebab banyak
tapi tak terbilang sebab aku pun tak tau baper banyak sebab terlalu sedikit..
rasanya maybe nih kali ke dua kot..

so ok back to the story...

i come across the blog through blog hopping.. besalah kan..
dah nama pun melompat blog... so bila dah jumpa terjah ler jugak..
dan aku pun mmg dok follow..

walaupun aku bukan lah mengenali si pemilik blog secara terperinci
tapi melalui pembacaan aku rasa penulis blog akaPuan Farah
adalah seorang yang terlibat dengan bidang seni..
hahahahah bukan artis yang dok menyanyi, berlakon tuh
tapi sorang yang berjiwa seni..
she has a lot of beautiful artworks



naaaa dah terbukti, terpampang kat situ graphic designer... takkan tak tau lagi kot
graphic designer soheh ler kena design2 bagai kan..

besides that... she is a mother to 2 beautiful princess... haaaa...
geng le kita... aku pun ada 2 princess maaa..

okeh..
selain dok goreng2 cerita pasal her daily life..
her blog turut menceritakan perihal keluarga nya...
her mom with her business...
(yummy cupcakes... owwwhhhh i love cupcakessss)
her father yang suka photography
her perfume biznes ngan her MIL..

adehhh banyakny bisnes... (see aku pun da pening kejap eja lagu tuh.. kejap eja lagu nih)
jadiknya
itulah cerita serba sikit pasal tuan empunya blog
n her blog content

okeh..
reason for entering the contest is this

Raya


yummy licious...
adehhh sedapnya the cupcakes...
can i have some...

aku suka bangat sama cupcakes.. so tu yang try my luck to enter tuh..
hehe...



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. Salam Iena :)..
    thanks for joining! (http://www.5577studio.com/contest)
    thanks for the lovely comments.. :)

    the lucky draw will be closed on the 31 Oct and
    the result will be announced on the 2 Nov.
    Do stay tuned yea..

    p/s: gud luck! insyaAllah kalau rezeki Iena.. suke cupcakes eh? Order laa.. mmg yummy!

    Thanks again. :)
    Take care!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…