Skip to main content

its the 5577studio.com... an entry...


Create an entry/post in your blog on what you think of this blog ~ title should include 5577studio.com in it,

okeh nih dah kali ke berapa ye aku join contest kat blog..
hmm bukan tak terbilang sebab banyak
tapi tak terbilang sebab aku pun tak tau baper banyak sebab terlalu sedikit..
rasanya maybe nih kali ke dua kot..

so ok back to the story...

i come across the blog through blog hopping.. besalah kan..
dah nama pun melompat blog... so bila dah jumpa terjah ler jugak..
dan aku pun mmg dok follow..

walaupun aku bukan lah mengenali si pemilik blog secara terperinci
tapi melalui pembacaan aku rasa penulis blog akaPuan Farah
adalah seorang yang terlibat dengan bidang seni..
hahahahah bukan artis yang dok menyanyi, berlakon tuh
tapi sorang yang berjiwa seni..
she has a lot of beautiful artworks



naaaa dah terbukti, terpampang kat situ graphic designer... takkan tak tau lagi kot
graphic designer soheh ler kena design2 bagai kan..

besides that... she is a mother to 2 beautiful princess... haaaa...
geng le kita... aku pun ada 2 princess maaa..

okeh..
selain dok goreng2 cerita pasal her daily life..
her blog turut menceritakan perihal keluarga nya...
her mom with her business...
(yummy cupcakes... owwwhhhh i love cupcakessss)
her father yang suka photography
her perfume biznes ngan her MIL..

adehhh banyakny bisnes... (see aku pun da pening kejap eja lagu tuh.. kejap eja lagu nih)
jadiknya
itulah cerita serba sikit pasal tuan empunya blog
n her blog content

okeh..
reason for entering the contest is this

Raya


yummy licious...
adehhh sedapnya the cupcakes...
can i have some...

aku suka bangat sama cupcakes.. so tu yang try my luck to enter tuh..
hehe...



Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

  1. Salam Iena :)..
    thanks for joining! (http://www.5577studio.com/contest)
    thanks for the lovely comments.. :)

    the lucky draw will be closed on the 31 Oct and
    the result will be announced on the 2 Nov.
    Do stay tuned yea..

    p/s: gud luck! insyaAllah kalau rezeki Iena.. suke cupcakes eh? Order laa.. mmg yummy!

    Thanks again. :)
    Take care!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…