Skip to main content

kalau anak da demam....



hi guys..
agak tak sempat nak menaip.. so aku cuma nak share ngan korang this...



The Right Way to Give Your Baby Medicine

Giving medicine to a baby can be tricky. Plus, multiple medicine strengths and dosing devices can cause mistakes. In fact, research shows that half of children who take medicine are given it incorrectly. So, here are some tips to keep in mind the next time your baby needs medicine.

Check with your pediatrician, every time—It's important to always get the correct milliliter dosage from your doctor. Your pediatrician will tell you how much medicine is safe for your baby based on his or her weight. And because this weight changes quickly, you should check with your pediatrician every time you give your baby medicine.

Know your baby's weight—The dosage for medication is usually determined by weight, which changes quickly. Therefore, it's important to be able to give your pediatrician an accurate accounting of your child's weight, because too little medication can be ineffective and too much medication could be harmful.

Use the correct dosing device—The FDA advises parents not to use a teaspoon to give medicine, because one type of teaspoon may be twice the size of another. Also, dosing devices from different medicines can vary dramatically, with one measuring in ounces and another in milliliters. Therefore, you should only use the dosing device that comes with the medicine you are giving.

Dose in milliliters—It's best to avoid making any conversions. In other words, if the label calls for 1 ml and you have a dosing cup labeled with ounces, do not try to do the conversion. Instead, stick with the milliliter dosage and only use the dosing device that comes with the medicine.

Stay on schedule—Medications need to be given consistently, and at the right time intervals, to help your child get better and to avoid giving too much medicine. For example, if you are supposed to give the medicine every six hours, be sure that you don't give it any sooner.

Keep track of doses—The surest way to make sure you give the right dose at the right time, is to keep track of each dose of medicine you, or another caregiver, gives your child. This is as simple as noting the amount of medicine your child was given—and the time it was given. Download the fever diary

Stick with the recommended dose—It's tempting to think, if a little medicine is good, then more medicine would be better. But increasing the amount of medicine, or the frequency with which you give it, won't make your baby feel better faster. In fact, you could accidentally give your baby an overdose.

Don't give medicine in the dark—Giving medicine in a darkened room can increase the chances of giving the wrong dose. Be sure you measure out the medicine in a well lit area.


Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…