Skip to main content

kalau boleh nak semua orang sihat so




today nak cerita sikit pasal Usana ler pulak...
hah..
ada lagi ke yang tak tau pasal Usana nih..

aku rasa dalam dunia blog nih dah agak
meluas liputan pasal Usana
by Nuffnang kan..

so this are some extract from Usana.com.my


USANA Health Sciences produces the highest quality nutritional and personal care products available. Whether it's a complete, balanced spectrum of nutrients and antioxidants to protect our bodies from free radicals or science-based personal care products that replenish and rejuvenate skin and hair, USANA's premier products simply make you feel and look wonderful.

Produk utama yang diperkenalkan oleh Usana adalah Essentials..

the advanced nutritional products that everyone needs to take every day. They are designed to provide optimal nutritional support. The ESSENTIALS for adults are a combination of two products packaged as one:

AO PRO, a comprehensive formula of vitamins, antioxidants, and other important nutrients that every adult needs every day for efficient cellular metabolism and to counteract the damaging effects of free radicals.


- ha kan bagus benda alah nih.. elok tuk badan2 yang dah tercemar dek benda2 yang tak elok tuk badan.. badan kalau tak cukup nutrien yang bagus mulalah nak sakit sana sini


CHELATED MINERAL, a full-spectrum blend of essential minerals and trace elements in a balanced, highly bioavailable formulation. When taken together with AO PRO, these supplements complete the nutritional foundation for every adult.


- supplement yang kita amik haruslah complete in order to make sure.. semua vitamin2 nih dapat saling bekerjasama bantu membantu menyihatkan badan kita.. kalau dok bantai sejenih jer vitamin... tak jalan jugak sebabnya kita kena tahu yang benda apa pun tak boleh berfungsi dengan sendirinya.. perlu ada pemangkin or pendorong tuk ianya bekerja.. kalau nak kesan yang terbaik ler kan.. kalau tak itu kena fikir sendirilah.. bak kata Nabil 'lu pikir lah sendiri' hahahaha




Mega Antioxidant


Antioxidants are a popular subject when it comes to long-term health. That’s because they fight oxidative stress—the cell-damaging process resulting from environmental pollutants and natural aging. With all the antioxidant products on the market, you want to make sure you are getting the nutrition you’re paying for. Mega Antioxidant is a safe and advanced formula of powerful antioxidants in tablet form. It provides an unparalleled range of free-radical fighting antioxidants that can easily be added to your daily diet. You’ll feel better knowing you are getting important antioxidants that are critical to healthy living—every day.* Also, USANA has the only products on the market with the benefits of patented Olivol®. Taken daily combined with Chelated Mineral, Mega Antioxidant is part of the Essentials™ of great nutrition. New USANA customers start with the Essentials in order to build a strong foundation of health.*


Chelated Mineral


Fast food is all about convenience, and very little about nutrition. That’s why it’s important to choose fresh fruits and vegetables, natural or organic meats, and whole-grain everything. Supplements are a great way to add the minerals you need to your daily diet, especially if you are not sure you are getting the right amounts. Minerals are important because they help your body turn food into energy, keeping your body functioning properly. Chelated Mineral is effective because it contains high-quality minerals in highly bioavailable forms. Taken daily combined with Mega Antioxidant, Chelated Mineral is part of the Essentials™ of great nutrition. New USANA customers start with the Essentials in order to build a strong foundation of health.*


Health Benefits:

- Contains full range of antioxidants for comprehensive, "full-body protection" from oxidative stress.
sapa yang nak jaga badan dia n bagi full body protection amiklah Usana.. dah terbukti.. tak percaya gi tengok testimonial yang ada kat sini tak pun kat sini
- Repair and regenerate damaged cells and last a lifetime.
- Maintains healthy glucose metabolism.
- Improve immune system.
- Promotes cardiovascular health.
- Combats cellular damage caused by free radicals.
- Maintains healthy glucose metabolism.
- Helps to avoid chronic degenerative diseases i.e. hypertension, diabetes, stroke, cancer, etc


so apa tunggu lagi
jomler sama2 jaga kesihatan badan kita...
bukan tuk orang lain tapi tuk kita jugak..

Rega member RM 194 (ahli)
Rega tak ahli RM 233


True Health,True Wealth

Independent Usana Distributor
inz8799@yahoo.com
0194758739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..